Две монахини в битка за 1 млн. долара в шоуто на Цеци Красимирова

29.08.2020 10:25 | Видян 1527 пъти

Две монахини в битка за 1 млн. долара в шоуто на Цеци Красимирова

Бившата манекенка Цеци Красимирова дава награда от един милион долара в ново риалити шоу, узна HotArena.

Тя и съпругът й - американският милионер Майкъл Струмейтис продуцират риалити формата The Next Marijuana Millionaire, който скоро ще бъде достъпен на стрийминг платформите Amazon Prime, Apple TV, Pluto TV и Roku.

Състезанието е от 9 епизода, а за голямата награда ще се борят 16 участника с разностранни професии от най-различни социални кръгове. Сред тях има и две истински монахини. За съжаление след участниците няма  българи, научи „Телеграф“ от екипа на Цеци Красимирова.

Шоуто е заснето изцяло в Америка от холивудски екип. Предприемачът Струмейтис направи истинска революция в сектора за производство на медицинска марихуана, както и различни по съдържание торове за земеделието. Затова и шоуто е наречено „Следващият марихуана милионер“. Годишния оборот на фирмата му е над 110 милиона долара и присъства в 107 страни

Първото в света риалити шоу в тази индустрия ще се излъчва по целия свят със субтитри на няколко езика, а в момента текат преговори предаването да бъде адаптирано и за българските зрители.  „Пред всички състезатели ще има редица задачи и изпитания.

Всеки един от тях ще попада и в екстремни ситуации. Конкуренцията е изключително жестока, залозите са по-високи от всякога“,  коментират от приключенското шоу. Победителят ще получи голямата награда от един милион долара.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !