Цеци Красимирова подкара самолет

19.05.2020 09:47 | Видян 1270 пъти

Цеци Красимирова подкара самолет

"Искам да се науча да карам самолет. Само с това не съм яхала през живота си". Това желание на топмоделката ни Цеци Красимирова изпълни на годишната от сватбата им влюбеният съпруг - Майкъл Струмейтис.

За целта той наел малък самолет, който по шест часа на ден ексгаджето на покойния Косьо Самоковеца караше с инструктор, докато научи основните правила и отпусне "съзнание от височинния страх", както сподели манекенката с приятелките си. Веднага след като изкарала тапията за летец, Цецито сложи селфикамерата на огледалото, влезе в кабината и покани съпруга си - Майкъл Струмейтис да полетят заедно."За нищо на света няма да се качвам при теб. Като знам как караш кола, по-добре да си остана долу", споделил с усмивка бизнесменът милионер.

След думите му Красимирова наместила парашута си и след молитва, която винаги си казвала, "разперила крилата" на малкия самолет. "Крещях като луда от кеф, невероятно е усещането, особено когато си сам в кабината", смее се Цеци, която обясни на приятелите си в интернет усещането да управляваш машина във висините, писа "България Днес".

Голяма част от приятелите й загрижено споменаха, че трябва да се пази, тъй като работата по наследник за нея и Струмейтис е на първо място, но Цеци увери, че се чувства добре и нищо не може да я стресне, дори коронавирусът, от който си отидоха стотици в Испания, където в момента моделката живее. "Всички екстремни спортове съм минала, скачала съм и с парашут, само самолет не бях карала. Ето сега запълних картинката на силните изживявания", горда от себе си е моделката.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

БНТ почита паметта на Мариана...

В памет на режисьорката Мариана Евстатиева-Биолчева...

Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Няма коментари към тази новина !