Цеци Красимирова продуцира мъжа си в ново риалити

19.08.2020 16:04 | Видян 1261 пъти

Цеци Красимирова продуцира мъжа си в ново риалити

Цеци Красимирова става шеф на мъжа си в ново риалити шоу, в което нейният съпруг, милионерът Майкъл Струмейтис, ще е водещ, а тя негов продуцент, научи "България Днес" лично от бившата манекенка.

На финала Красимирова ще връчи чек от 1 млн. долара на победителя в надпреварата за избор на талантлив бизнесмен. Мащабният предприемач, който управлява империя за производство на органични торове и индийски коноп за медицински цели, е предизвикан от възможността да е водещ на развлекателния видеопроект. Телевизионното риалити се казва "Следващият марихуана милионер" и стартира от понеделник по световните стрийминг платформи AMAZON PRIME, PLUTO TV, ROKU и APPLE TV.

Предаването се състои от 9 епизода, а в шоуто за голямата награда ще се борят 16 участници от различни прослойки и професии. На кастинга за предаването е участвала и Цеци Красимирова. Тя е била впечатлена от две истински монахини, които ще демонстрират своите бизнес умения, за да спечелят голямата награда. Шоуто е заснето изцяло в Ел Ей от холивудски екип, създател и главен продуцент е Майкъл Струмейтис.

Неговата компания е с годишен оборот от над 110 милиона долара и присъствие в 107 страни, като Майкъл има 37-годишен опит в този бизнес. "Каналът CNN Entertainment първи презентира шоуто и пусна ексклузивен трейлър за дългоочакваното риалити шоу, в което шестнадесет бъдещи предприемачи се борят помежду си за главната награда, показвайки своите бизнес таланти и своите силни страни", обясни още Цеци.

Пред всички състезатели има редица задачи и екстремни ситуации. Победителят ще получи голяма награда от 1 милион долара и партньорство със самия богаташ Майк. Уникалното шоу не само ще промени живота на участниците, но и ще донесе на победителя огромни възможности за развитие. "Аз ще съм продуцент в шоуто и също съм включена в екипа. Освен това ще връча чека на победителя.

Смятам, че съвсем скоро ще може да видим нашето шоу и по българска телевизия, но дотогава ще трябва да почакаме", сподели манекенката. Първото в света риалити шоу в индустрията ще се излъчва по целия свят със субтитри на няколко езика. Красимирова е щастлива, че мъжът й съвсем скоро ще бъде готов и с друг свой проект - филм за световен политически лидер. Интерес за закупуването му вече са заявили от "Нетфликс".

"В момента е важно предаването да тръгне с успех, в какъвто не се съмнявам, а за бебето... бебето ще почака!", с усмивка споделя Цеци. Двамата с Майкъл Струмейтис са женени от май миналата година. Само преди няколко месеца имаха идея да се сдобият с бебе "по поръчка" - момче със сините очи на красавицата и физическите данни на таткото. С огромните финансови възможности на таткото това нямаше да е трудно.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !