Защо не искали да дадат сватбената тиара на Меган?

20.08.2020 13:12 | Видян 1090 пъти

 Защо не искали да дадат сватбената тиара на Меган?

През май 2018 г. в кралското семейство избухна скандал заради диамантената тиара, с която Меган Маркъл се омъжи за принц Хари.

Според Омид Скоби булката искала да изпробва скъпия аксесоар преди церемонията, но помощникът на Елизабет II не могъл да го предостави, позовавайки се на протокола.

Херцогът на Съсекс бил вбесен от това отношение към любимата му. Той се обадил на баба си и се оплакал от един от нейните служители.

„Хари трябваше да се намеси. Той се обади на баба си и каза: „Не разбирам какво става, по дяволите. Тази жена просто трябва да помогне на бъдещата ми съпруга. "

Хари е вярвал, че много хора от обкръжението му няма да се спрат пред нищо, за да затруднят живота на Меган “, сподели в интервю за True Royalty TV Скоби, съавтор на книгата „Намиране на свободата“.

В биографията, посветена на Хари и Меган, Омид не описва разговора между принца и кралицата, но отбелязва, че след него Маркъл все пак е получила достъп до тиарата.

Източник на Daily Mail отбелязва, че херцозите не разбрали ситуацията. Когато американски стилист отлетял при Меган, за да пробват сватбената прическа, тя просто „поиска достъп до тиарата“.

„Ние сме в Бъкингамския дворец, искаме тиарата. Може ли да я вземем сега, моля?" – казала Меган, според източник на изданието. - Анжела (Кели) отговорила на въпроса: "Съжалявам, но не става така." В двореца има протокол относно всички тези бижута. Те са под седем ключалки. Не можете да изисквате тиара, само защото вашият стилист е в града", обяснил служителят на херцогинята, с което предизвикал и недоволството на някогашната звезда от сериала „Костюмари”.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !