Защо Меган Маркъл и принц Хари напуснаха Ел Ей?

19.08.2020 14:11 | Видян 1325 пъти

Защо Меган Маркъл и принц Хари напуснаха Ел Ей?

Херцогът и херцогинята на Съсекс се заселиха в звездното градче Монтесито в окръг Санта Барбара, където живеят Опра Уинфри, Елън Дедженеръс, Гуинет Полтроу, Джордж Лукас и други известни личности. Луксозната резиденция на двойката, закупена за 15 милиона долара, е на час път с кола от Лос Анджелис, където принц Хари и Меган Маркъл живееха, след като се преместиха в САЩ.

Феновете на съпрузите бяха сигурни, че ще останат завинаги в „Града на ангелите“, но Хари и Меган все пак се отказаха от тази идея.

„Меган посети Монтесито като тийнейджър и се влюби в живописните пейзажи и зашеметяващата архитектура“, казва източник пред Us Weekly. „Тя и Хари винаги са мислили да се преместят там, но преди всичко искаха да дадат шанс на Лос Анджелис. За съжаление Хари  изобщо не харесваше града – заради пандемията моментът беше крайно неподходящ и също така им липсваше уединение“.

Сега те ще бъдат далеч от „тълпите, папараците и туристите“, но ще могат бързо да стигнат до Лос Анджелис, където имат много незавършени проекти.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !