Как принцеса Даяна помогнала на принц Хари в израстването му?

17.08.2020 11:36 | Видян 1270 пъти

Как принцеса Даяна помогнала на принц Хари в израстването му?

В превърналата се в сензация книга „Търсене на свобода“ за принц Хари и Меган Маркъл се описват и интересни подробности около детството на херцога на Съсекс.

Журналистите Омид Скоби и Каролин Дюран обясняват, че неговата майка – принцеса Даяна се опасявала, че малкият ѝ син ще расте пренебрегнат и се стараела да му показва, че с нищо не отстъпва на принц Уилям, който ще е бъдещият крал на Великобритания.

„Даяна се опитвала да внуши на малкия си син идеята, че той не трябва да позволява на когото и да било да му показва, че е с нещо по-долу, защото няма да бъде никога крал“, пишат Скоби и Дюран – Във всеки случай, тя се обосновавала, че на Хари му провървяло, защото той има шанс да намери своето място“.

С този подход на  Лейди Ди възпитават децата си и принц Уилям, и Кейт Мидълтън. Те се опитват да поддържат атмосфера, в която всичките им наследници да се чувстват равни. Освен това, Уилям следи Джордж да не повтори неговата грешка – внукът на кралица Елизабет Втора не се е примирил, че неговият живот е бил предопределен.

Източник: tialoto
 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !