Лили разпродава спешно имотите си

18.08.2020 11:55 | Видян 2045 пъти

Лили разпродава спешно имотите си

Пандемията от коронавирус и кризата в концертните изяви се отрази и на най-богатата музикална звезда у нас Лили Иванова.

Вечната Амбър е започнала да разпродава един по един тузарските си имоти, научи „Уикенд”. Изпълнителката на вечния хит „Камино” е решила да се раздели с апартаментите, които стоят неизползваеми. Лили се консултирала с брокери на недвижими имоти, които й подшушнали, че в момента е пиков момент за цените и предстои спад.

Не е тайна, че самата Лили има нюх на истински брокер към сделките с недвижима собственост. Спечеленото през годините от записи, концерти и изяви по частни партита предвидливо е инвестирала в тузарски имоти. Стойността им по пазарни цени днес надхвърля няколко милиона лева.

81-годишната певица е извадила на пангара жилище от 137 кв.м. в местността „Кръстова вада”, близо до Южния парк. Лили го купила през 2011 г. за 201 430 лв., но така и не намерила време и желание да го обзаведе и апартаментът останал на голи стени. Цената, която Иванова е обявила за жилището е 205 000 евро. Средната цена на кв. м. в района гони 1250 евро или около 334 000 лв., което показва, че Лили е оценила жилището доста солено.

Апартаментът се предлага на шпакловка и замазка, с тераса от 20 кв. м, огромен хол, две големи спални със северно изложение, като едната е със собствена баня и тераса. Отделно били разположени още една баня и тоалетна. Допълнителна екстра за жилището, освен близостта му с Южния парк и прекрасната панорама към Витоша, е височината на таваните от 280 см. Освен просторния имот, естрадният динозавър е обявила за продажба и два гаража по 40 000 лв. всеки от тях.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !