Лили Иванова продава още един апартамент

07.08.2020 14:43 | Видян 1534 пъти

Лили Иванова продава още един апартамент

Отмяната на турнето и концертните изяви заради пандемията от коронавирус се отрази дори на най-богатата естрадна звезда у нас Лили Иванова.

За да възстанови щетите по бюджета, примата е решила да се отърве от свой недвижим имот, който стои неизползван. Става дума за апартамента й на метри от Южния парк в София, който тя закупи още през 2011 година. За всичките години, в които Лили е собственик на жилището, тя така и не намери време и желание да го обзаведе и да се премести да живее там, напускайки легендарния си апартамент на улица Оброчище.

Справка в сайт за имоти показва, че жилището от 137 квадрата е все още на голи стени, но въпреки това цената му е повече от висока. За да се прости с него, примата иска 205 хиляди евро или над 400 хиляди лева.

Апартаментът се предлага на шпакловка и замазка, разполага с огромна дневна с изведени ток и вода за обособяване на кухненски бокс, прилежаща южна тераса около 20 квадрата, 2 големи спални на север, едната със собствена баня, прилежаща към тях тераса около 10 квадрата, отделно помещение за баня и тоалетна.

Таваните са с височина 280 см, а от южната тераса се открива гледка към Витоша. Към апартамента вървят и два подземни гаража. В същото време Лили не спира да налива пари в апартамента си на Оброчище. Всяко лято тя прави козметични ремонти и се сдобива с още изключително луксозни антикварни мебели и произведения на изкуството.

Според запознати, обзавеждането било по-скъпо дори от самато жилище, пише Ретро. Лили се сдоби с него по време на брака си с Янчо Таков. По-късно започна да влага изкараното от концерти и в други апартаменти, които постепенно разчиства.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !