Кристиан Костов снима украинската Рапунцел в нов клип

11.08.2020 14:59 | Видян 1254 пъти

Кристиан Костов снима украинската Рапунцел в нов клип

За видеото на Thinking певецът черпи вдъхновение от мемоарната книга „Снимки от дома“ на известен американски фотограф

Моделът Алена Кравченко, по-позната на широката аудитория като украинската Рапунцел, застана пред камерата за новия клип на момчето-чудо Кристиан Костов. Красавицата, която отказва да подстригва косата си от 5-годишна възраст, е сред перлите във видеото към песента Thinking, което – по думите на певеца, е най-интензивно и бързо заснетия проект до този момент.

В клипа Костов пресъздава мемоарната книга с фотографии „Снимки от дома“ на известния американски творец Лари Султан. Композиции от популярния том могат да бъдат разпознати в музикалния минифилм още от първото гледане. А за това, че с екипа си са черпили вдъхновение от Султан издаде и самият Кристиан.

„Във фотокнигата Лари изучава мита зад модела на американското семейство и в крайна сметка разбива фантазиите на публиката си по темата. Следвайки същата философия, Thinking проследява една не толкова романтична, колкото психеделична страна на това да си поразен от любов. Това доближава героя до точката на безумието. Преследван от мислите за своята любов, той трудно прави разлика между илюзията и реалността", обяснява Костов.

“Снимки от дома“ всъщност излиза на пазара през 1992 г., като се превръща в една от знаковите творби за Султан. Още повече предвид това, че в нея главните персонажи са собствените му родители. За фотокнигата си той казва приживе: „Исках да пробия тази митология за семейството и да покажа какво се случва, когато сме водени от подобни образи за успех. И бях готов да използвам собственото си семейство, за да го докажа.“

Премиерата на видеото към Thinking се състоя преди броени дни, а фенове, колеги, близки и приятели на Костов вече са категорични, че това е най-добрият му видеоклип досега. „Като артист винаги се опитвам да съм по-добър, да се уча, да пораствам и не мога да го сторя без да правя грешки, без да отделя времето да намеря самия себе си.

Фактът, че последният ми проект се харесва от толкова много хора значи много за мен и екипа ми“, признателен е певецът, който завоюва рекордното второ място на България на Евровизия през 2017 г.

Самото парче Thinking е част от краткосвирещия албум на Костов – „Mood“, който той представи преди месец. Дискът вече се радва на успех, като най-запалените почитатели на Кристиан дори нарисуваха десетки постери към всяка една от песните в него.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !