Кристиан Костов рисува Настроения

16.07.2020 10:59 | Видян 886 пъти

Кристиан Костов рисува Настроения

Различни настроения, събрани в един звук – така накратко Кристиан Костов анонсира новия си краткосвирещ албум Mood: (в букв. превод – настроение). Две години след като демонстрира емоционална зрялост в първата си тава Shower Thoughts, отличникът от „Евровизия“ се завръща на пазара с новия си проект.

Електропоп, много енергия и дори ирония наблюдаваме в Mood:. Общо шест парчета намират място в албума, а Костов е категоричен: „Всяка една от тях ми е била любима в даден период от време. За всяка песен мога да напиша цяло есе.“

Подобно на Shower Thoughts и тук Кристиан поставя себе си под микроскопа. Той изследва своя вътрешен свят, като продължава темата от първия си албум – тази за психичното здраве. Промяната в подхода му към нея си личи ярко в Depressed On Wednesday. Въпреки мрачната препратка на заглавието това се очертава като едно от по-оптимистичните парчета в албума на певеца, като именно тук той настоява, че когато хората са заедно, всяка трудност може да бъде преодоляна.

Миниалбумът започва с водещия сингъл Thinking, който всъщност обобщава мечтателния музикален стил на Костов през последната година. В Things I Like момчето чудо, както се прочу Кристиан и по време на участието си в родния X Factor, описва своята рецепта за взривоопасен романс.

Препратката си личи и от лирик видеото към парчето. Следва добре познатата на феновете му Honest, която се завъртя още в началото на март.

Това е първата песен от албума Mood:, която се появява след края на експлозивна връзка, издават от екипа на певеца. Със словесна и музикална носталгия се отличава пък Take Me Back – парчето, което със своето груув звучене ще ви пренесе директно през 80-те години на миналия век.

Better е удачен край на тази история и резонира с вибрациите на света, в който се надяваме да живеем по-добре.

По създаването на песните за Mood: Кристиан работи с международен екип, присъстващ в кредитите на световни звезди като Биби Рекса, Деми Ловато, BTS и др.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Няма коментари към тази новина !