Елън Дедженерис се извини след обвиненията срещу нея

05.08.2020 10:40 | Видян 864 пъти

Елън Дедженерис се извини след обвиненията срещу нея

Преди няколко дни се разбра, че е започнало вътрешно разследване от WarnerMedia.

От години наред се говори за агресивното държание на Елън към хората, с които работи, но през последните месеци, след Twitter предизвикателството на комика Кевин Портър, се разкриха много детайли около характера на Дедженерис.

Малко след като новината за разследването от WarnerMedia се разпространи, Елън най-сетне реши да коментира случващото се.

С публикация в социалните мрежи тя разпространи отворено писмо, в което адресира проблемите и се извинява, че се е стигнало до тук.

“На първата си среща с всички от The Ellen DeGeneres Show им казах, че това трябва да е място за щастие – никой няма да вика на другите, с всеки ще се държим с уважение. Очевидно нещо се е променило и съм разочарована да науча, че това е така”, написа в писмото водещата.

“Освен това научих, че хора, които работят с мен и за мен, говорят от мое име и ме представят по грешен начин, което трябва да спре. Винаги съм била съдена за това, което съм, и за малко не загубих всичко, затова и разбирам колко е трудно да те гледат по различен начин или да се държат с теб неправилно”, допълни Елън.

По-рано този месец от BuzzFeed News публикуваха статия, която обхваща признанията на няколко души, които са работели за шоуто в миналото.

“Това послание “Бъдете мили” се случва само докато камерите снимат. Знам, че от шоуто дават пари на хората, за да им помогнат, но го правят само за гледанията”, сподели един бивш служител.

Други, които преди са работили с Елън, споделиха, че са били уволнени по немислими причини – при опит да си вземат отпуск, за да отидат на погребение на член на семейството.

Според някои източници дори гостите на шоуто са били подложени на грубо отношение от страна на водещата зад кулисите.

Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !