Служители срещу Елън Дедженеръс заради токсичната работна среда

17.07.2020 16:19 | Видян 1635 пъти

Служители срещу Елън Дедженеръс заради токсичната работна среда

Елън Дедженеръс ще има доста работа по време на изолацията. Известната водеща в момента не прави шоуто си пред публика заради пандемията от коронавирус, но това не означава, че новините около нея са стихнали.

Настоящи и бивши служители говорят за токсичната работна среда, която са изпитали по време на снимките на „The Ellen DeGeneres Show“. Те признават пред Buzzfeed News, че Елън не е тази забавна, позитивна и спокойна личност, която виждаме на екрана. Вместо това, работниците твърдят, че били уволнявани за взимане на болнични, ставали са жертва на агресия, а продуцентите си имали любимци, към които се държали различно.

Лични обвинения към Елън е са били направени, но някои от работниците казват, че нямали право да говорят с нея, когато тя дойде. „Хората се фокусират върху слухове, че Елън е зла, но не това е проблемът. Проблемът е с продуцентите, които са шефове на всички останали“, казва един от служителите.

Според него, продуцентите смятали, че работа при Елън е дар и ако нещо не ти харесва, трябва да напуснеш, а не да си търсиш правата. Ед Главин, Мери Конъли и Анди Ласнер – изпълнителните продуценти на шоуто, заявиха пред E!News, че приемат тези обвинения много сериозно. Те добавят, че всичко това ги натъжава страшно много и ще се опитат да променят нещата.

Афроамериканка пък твърди, че е била порицана и подложена на агресия, когато е попитала Гавин за увеличение на заплатата. „Смятам, че не съм единствена. Всички сме го изпитвали, но се страхуваме да го кажем, защото знаем какво ще се случи“. Друг служител казва, че е взел медицински отпуск за 1 месец след опит за самоубийство. Въпреки че всичко е било по закон и той е имал право на почивката, след като се завръща на снимачната площадка разбира, че позицията му вече е заета.

Друг човек споделя, че той също е изпитал подобно отношение. Взел е медицински отпуск заради травма след катастрофа. Трябвало е да почива три седмици, след което е бил уволнен. „Това е дефиницията на токсична работна среда. Карат те да полудяваш и после се държат сякаш всичко е наред“.

Служителите, които били любимци на продуцентите обаче получавали съвсем друго отношение. На тях им се давали подаръците, които шоуто получава от спонсори. Според жертвите, работната среда може да се промени, ако Елън се заеме по-сериозно с нещата и разбере как се чувстват служителите ѝ.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !