Златка Димитрова след завръщането на Баневи: Боя се за живота си!

29.07.2020 17:25 | Видян 2003 пъти

 Златка Димитрова след завръщането на Баневи: Боя се за живота си!

"Притеснявам се за себе си и за детето си", сподели Златка Димитрова след като оповести, че Евгения и Николай Баневи отново завземат къмпинг Каваци.

Плеймейтката алармира, че по плажа се тазхождат здрави мъже в черни униформи, които всяват смут и напрежение сред плажуващите. Според запознати, те са представители на охранителната фирма, наета от олигарсите. С които Златка и семейството й имат вражда от години заради имот в района, който те се опитват да присвоят.

"Водим дела с тях от 20 години. Те оспорват наш нотариален акт, който ни е признат от Апелативен съд. В тази връзка е нормално да се притеснявам за себе си и за детето си, след като Баневи отново се завръщат на Каваци", обясни Димитрова, пише Галерия.

Скандалите около къмпинга започнаха след като миналата седмица Районният съд в Бургас възстанови на милионерите правото за стопанисване на къмпинга. Съдия-изпълнител опита да въведе във владение скандалните бизнесмени, въпреки, че Каваците имат наемател - физическо лице. Решението на съда създаде огромно напрежение сред хората там, тъй като се появиха слухове, че туристи и наематели ще бъдат принудени двойно да платят сумите за наем.

Моделката разкри още, че в последните години, в които къмпингът не е стопанисван от Баневи, районът е бил много по-приятен и напълно променен. "Хората, които сега се грижат за него, се справят изключително добре. Подновиха бунгалата - вътре всичко е с ново оборудване.

Най-накрая беше подменена канализацията, купиха нова помпа. Мои познати споделиха, че преди не са имали топла вода, влизали са мишки в бунгалата. Всичко това днес е в миналото", разказва Златка.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян се натиска с Ема...

Ким Кардашиян и Ема Робъртс се целунаха по време на...

Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

Няма коментари към тази новина !