Съпругата на Уил Смит му кръшкала с певец

13.07.2020 12:23 | Видян 457 пъти

Съпругата на Уил Смит му кръшкала с певец

Съпругата на актьора Уил Смит – Джейда Пинкет-Смит, разкри в ефира на Интернет-шоуто Red Table Talk истината за своя извънбрачен роман с певеца Аугусто Алсина, пише The Hollywood Reporter.

Джейда е потвърдила, че преди около 4 години и половина е имала връзка с изпълнителя, но опровергала информацията, че мъжът й е дал „благословията“ си за това. В онзи момент двамата преживявали големи трудности в брака си и временно се разделили, така че одобрението на съпруга й не било нужно на актрисата.

По думите на Джейда, тя започнала флирта с Алсина, защото „просто искала да се чувства добре“, тъй като психологическото й състояние тогава било много „крехко“. Благодарение на тази връзка на шоколадовата красавица се удало да се противопостави на собствената си „емоционална незрелост и беззащитност“.

По-рано самият Аугусто Алсина беше заявил, че в течение на дълго време се е срещал с благоверната на Уил Смит, при това връзката им одобрил самият актьор, тъй като двойката имала „отворени отношения“. По думите на 27-годишния певец, с Джейда го запознал по-големият й син Джейдън през 2015 г. Оттогава те били неразделни. Както Уил Смит, така и жена му обаче опровергават тази информация.

Източник: Монитор
Снимка: БТА

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Люси оцвети небето за ЧРД на Ани Хоанг

Режисьорът Люси Иларионов зарадва половинката си Ани...

Кортни Кокс се завръща в Писък

Актрисата Кортни Кокс потвърди, че ще участва в новия...

Няма коментари към тази новина !

*}