Уил Смит става баща на Серена и Винъс Уилямс

29.06.2020 15:47 | Видян 1191 пъти

Уил Смит става баща на Серена и Винъс Уилямс

Уил Смит е баща на тенис величията Винъс и Серена Уилямс.

Това се случва във филм, чиято поява по екраните се предвижда за 19 ноември догодина. Подготовката на филма вече започна и, ако нещата вървят по план, това трябва да е първата кинопоява на Смит след пандемията.

Крал Ричард

Филмът се нарича „Крал Ричард“ и разказва за бащата на Винъс и Серена, който ги превръща в най-големите тенис звезди. Ричард Уилямс е наричан крал, заради успехите, които постига със своите дъщери. Първо Винъс се превръща в най-добрата тенисистка, а след това идва и ерата на Серина, която започва да чупи рекорд след рекорд. В ролята на майката на двете тенисистки ще играе Онжануе Елис, която познаваме от филми като „Южнячки“, „Мъже на честта“, „Рей“, „Брат под прикритие“, сериалът „Закон и ред“. В ролите на сестрите са две млади актриси – Сания Сидни като Винъс и Деми Сингълтън като Серена.

Интересни личности от съвремието ще се появят във филма. Сред тях са тогавашната първа дама на Щатите Наси Рейгън, тенис легендата Джон Макенроу и др.

За ролята си на тенис бащата Уил Смит сериозно се готви още от сега. Той от години играе тенис и често е давал пари за млади и перспективни състезатели. Според американските медии Смит толкова бил напреднал, че вече бие сервис с почти 200 км в час.

Робство

Вчера бе обявено официално, че Уил Смит ще играе и роб в драма, режисирана от Антоан Фукуа („Тренировъчен ден“, „Код: Олимп“, „Закрилникът“, „Снайперист“, „Крал Артур“ и др.). Филмът носи работното заглавие „Еманципация“. Разказът е по действителен случай и действието се развива през Гражданската война. Героят на Смит е роб, избягал от мъченията в ранчо на богаташи, но след него е пусната потеря от най-жестоките ку-клукс-клан, искащи да го изгорят жив. И започва епично преследване из блатата на Луизиана. А робът се опитва да стигне до армиите на Севера и да се бие за освобождението на събратята си

Засега няма официално потвърждение, но в Холивуд усилено се говори, че Уил Смит ще снима и четвърта част на „Лоши момчета“. Отново в тандем с Мартин Лорънс.

От „Дисни“ също все още не са потвърдили официално, че ще снимат продължение и на игралния „Аладин“, където Уил бе в ролята на джина, но според кинонаблюдатели, такова се задава в най-близкото бъдеще и ако има нещо, което може да обърка плановете на Смит, то е именно тази роля, защото снимките са сложни и дълги.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !