Ринго Стар става на 80 с онлайн шоу

05.07.2020 10:00 | Видян 1456 пъти

Ринго Стар става на 80 с онлайн шоу

Легендата от "Бийтълс" Ринго Стар организира специално шоу, което ще бъде стриймвано, за да отбележи осемдесетия си рожден ден. В спектакъла ще участват Пол Маккартни, Черил Кроу и други звезди, съобщи електронното издание Контактмюзик.

Ринго Стар, който от 12 години организира концертите "Мир и любов" за рождения си ден на 7 юли, събира бившия си колега от "Бийтълс" Пол Маккартни, Джо Уолш, Бен Харпър и други за звездното си шоу от къщи.

"Голямото шоу за рождения ден на Ринго" ще бъде благотворително и ще набира средства за глобалната мрежа "Животът на чернокожите има значение", МюзиКеърс, Фондация на Дейвид Линч и УотърЕйд. То ще се излъчи на 7 юли на канала на Ринго Стар в Ютюб.

"Мир и любов". Само това искам. Където и да сте - в автобуса, под земята в мината, на космически кораб, на ракета", каза музикантът по повод предстоящото шоу.

Миналата година легендарният барабанист бе почетен от режисьора Дейвид Линч, музикантите Питър Джаксън, Нилс Лофгрен, Шийла И., Бенмон Тенч и актьора Ед Бегли младши на концерта, който организира за 79-ия си рожден ден.

Източник: dir.bg
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !