Сузанита се учи да шофира

29.06.2020 16:49 | Видян 1206 пъти

Сузанита се учи да шофира

Нов живот се опитва да изгради скандалната певица Сузанита. С идеята да покаже на света, че е сериозна, Сузи отново стъпва накриво. Щерката на Орхан Мурад сяда зад волана, за да се научи да шофира.

Проблемът е, че красивата пловдивчанка все още не е правоспособен водач. Татуираната девойка иска да се научи на основни похвати на пътя, като за целта се доверява на напътствията на новото си гадже.

Изгората й е младеж на име Денис Башев. Момчето е родом от Смолян, но живее в Пловдив. Денис, който е с няколко години ни по-голям от Сузанита, подкрепя и напътства с умерен тон палавата си половинка. В профила на избраника на певицата ясно си личи, че идва от заможно семейство. Освен че кара автомобил за няколкостотин хиляди, Денис често пътува.

От снимките в профила му става ясно, че успява да обиколи доста европейски столици и мегаполиси, пише "България Днес".

Скъпарският, мощен автомобил на Денис се превръща и в учебна кола за Сузанита. Мaкap да е на 17 г. и все още да няма изкарам шофьорски курс, Сузи вече няколко пъти подкарва автомобила на мъжа си, като за постиженията си се хвали с кратки видеа в социалните мрежи.

Непълнолетната изпълнителка си позволява да сяда зад волана само на закътани местенца или полигони. Плътно да нея в начинанието й е новият мъж в живота й. Сузи твърди, че до голяма степен дължи промяната именно на него.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Няма коментари към тази новина !