Сузанита се съблече в дискотека

17.06.2020 15:47 | Видян 3276 пъти

Сузанита се съблече в дискотека

Дъщерята на известния изпълнител Орхан Мурад – Сузанита, скандализира мрежата след откровените си признания, че е поела по нов път. Младата певица лъсна в провокативно видео, което бе разпространено из различните социални платформи, на него тя се разсъблича, позирайки умишлено по-близо до камерата.

Клипът се превърна в обект на коментари, а сред дискутиращите се включиха, както връстници на девойката, така и представители на по-възрастовите групи. Повечето от тях споделиха общо мнение, че поведението на русокосата ученичка е под всякаква критика и като една тепърва прохождаща знаменитост дава изключително лош пример на симпатизантите и изобщо меломаните, които й подражават.

На видеото се вижда как Сузанита танцува, вдига късите си панталони, като не остава нищо на въображението. „Какво направих, че заслужих да видя това“, „Така ли ги лекуват от наркотиците“, са част от коментарите под първото споделяте на видеоматериала.

Припомняме, че скоро Мурадова излезе от клиника за наркозависими. В телевизионен ефир на няколко пъти тя сподели, че лечението й е успешно, а самата тя се чувства добре, изразявайки съжаление, че е допуснала да се стигне до там, забърквайки още имената на своите родители. Очевидно обаче тийнейджърката няма намерение да излиза от ролята на скандална звезда.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в...

Посрещаме суперуспешното електронно дуо и Miss Moniquе...

Няма коментари към тази новина !