Анна-Мария Чернева иска роля на мутреса

27.06.2020 09:45 | Видян 1810 пъти | Гласували 1

Анна-Мария Чернева иска роля на мутреса

Плеймейтката Анна–Мария Чернева иска да е мутреса. Скандалната красавица сподели, че се смята за перфектната актриса за тази роля.

Брюнетката, която се прочу с ролята си в „София ден и нощ”, сега иска да се въплъти в друг образ. И дори наскоро се изяви като държанка във видеоклип, където си партнираше с Михаил Билалов.

„Много ми се играе в криминален филм или сериал. Искам да бъда мутреса, която не говори много”, казва Анна-Мария. „Репликите винаги ме притесняват. Редовно си втълпявам, че мога да ги забравя на сцената”, казва още тя.

Анна-Мария Чернева набра сериозен опит в театъра. Тя участва в няколко популярни постановки като „Не казвай на никой” и „Промяната”.

Хубавицата със силиконов бюст сложи за първи път цървули в друга нетипична роля. Тя се снима в клип за народната песен „Василке, млада невесто”.

„Много исках да се видя в народна носия. Снимахме на полянка, разказва Анна-Мария Чернева. „Историята ми пасна. Василка залъгва момъка, а после го изоставя”, споделя за ролята си тя, пише „България днес”.

Иначе Анна-Мария, освен за киното, мечтае и за космонавтиката. И дори ходи като слушател на лекции във Физическия факултет на Софийския университет.

„Преди години отидох в БАН, защото исках да уча космология. Точно бях завършила училище. Колебаех се между астрономия и актьорско майсторство”, споделя Чернева.
Отишла до института облечена с високи токчета, леопардови щампи и грим, а учените се втрещили.

„Казаха ми: Какво правиш тук? Много симпатично девойче си, но не си за тук”. Видях по стените формули и умрях от страх”, казва още тя.

Покрай любовта си към Космоса, Анна-Мария леко се увлякла и по Илон Мъск. И въпреки че е щастливо обвързана с известния фен на „Левски” – Тодор Грудов – Теди Хитлера, няма нищо против да го замени за милиардера – технократ.

„Принципно не се занимавам с мъже над 40, но ако бях свободна, а той е запазен, ще направя изключение. Мога да бъда добра приятелка и събеседник. Не харесвам бизнесмени, макар че Христо Сираков ми предложи пръстен, но там нищо не стана.

Моят идеал е спортистче, боксьорче и да е до 35 години”, казва още тя.
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !