Незрящ българин трогна Плейбой с писмо

02.03.2020 10:16 | Видян 1346 пъти

Незрящ българин трогна Плейбой с писмо

Незрящото момче от София Добри, което е изгрявало като герой в телевизионни репортажи, трогна екипът на „Плейбой“ с писмо.

Той обича да чете Мъжката Библия и да разглежда профилите на едни от най-известните плейметки, украсили кориците й.

Добри борави със специален софтуер за незрящи, който му позволява да чете и да придобива представа за света, който го вълнува, но не може да види.

Като запален фен на изданието решава да им пише и да защити името на някои от моделите.

Ето какво гласи писмото:

„За ПлейБой от сърце!

Обичам Плейбой със сърцето си! Обичам всеки нов брой, всяка корица, всеки модел, всяко Плейбой събитие! Обичам ви не само заради еротиката, нито заради голотата!

Зад гърдите, зад еротичните корици всъщност стои много изтънченост, магия, красота и изкуство! Зад силиконовите гърди, зад кубиците стоят момичета с много, много големи сърца! Плейбой за мен е магия, Плейбой за мен е изкуство! За жалост в България, изкуството Плейбой бива погрешно разбрано и тълкувано! В България Плейбой и Плеймейт, са синоними на пошлост, голота, осмиване, а дори и на злоба и омраза!

Не веднъж са опетнявани имената, на много красиви Плейбой модели! Пресният пример е със отвратително скалъпената история, в която бе замесена Анна-Мария Чернева! Ани е всичко друго, но не и садист или насилник над животни! Милата Ани за мен е символ на изтънченост, на влудяваща женска красота! Зад силиконовите й гърди, тупти едно много голямо сърчице! Ани е сърце, тя е душичка която обичам със сърцето си!

Утре ще се навърши една година, от както за първи път бях на Плейбой парти! Беше приказно и красиво! Докоснах се на живо,до идолът ми Нора Недкова, до вълшебната Ани, до Жанета Осипова! Да точно така, аз съм Добри! Незрящият младеж, незрящият мъж обичащ Плейбой и Плейбой моделите със сърцето си!

Нора Недкова! Златокосият ангел на Плейбой! Михаела Тодорова! Блестящият диамант в Плейбой короната! Анна-Мария Чернева! Сладкото изкушение, без което Плейбой не би бил същият! Дениз Хайрула! Огненият пламък, изгарящ мъжките сърца! Жанета Осипова! Влудяваща и по-желана дори и от Руска водка! Ето така аз виждам любимите ми слънчица, от Плейбой! Виждам ги не с очите, а с душата и сърцето си!

Зад провокативните им снимки, стоят сърцати и много земни ангели, които огряват всеки мой ден! Благодаря ви от сърце Плейбой България! Благодаря ви за всички броеве на списанието! Благодаря ви за всички конкурси, за събитията които организирате и на които за жалост рядко бих могъл да бъда! Да ходи ми се много, ноо за жалост няма с кого! Благодаря на всички гримьори, благодаря на всички фризьори,стилисти,оператори ии всички,стоящи зад магията наречена Плейбой България! Плейбой България за мен е много повече от цици, силикон и голота! Плейбой България за мен е магия, изкуство, светъл лъч в моите тъмни дни!

Реших да ви напиша тези редове, не за да търся слава, нито да се подмазвам, а за да ви усмихна поне мъничко! Да ви кажа колко смисъл има във всичко онова което правите всеки ден! Благодаря от сърце на господин Христо Сираков! на Любен Дилов! На Борис Гълъбов! Надявам се когато четете това, на лицата ви да грейне поне мъничко усмивка! Злоба, завист и омраза винаги ще има! Нека ги победим с красота, с неподражаемата Плейбой красота!

Дали ще публикувате писмото ми в сайта, вие решавате! Признавам обаче, че много ми се иска да можеше да го видят любимите ми Плейбой модели! Да видят колко много значат за мен, да разберат колко значими са наистина! Чувството да гушнеш Нора Недкова, да стои пред теб вълшебната Анна-Мария, да се снимаш със Жанета Осипова! Тези чувства няма как да бъдат описани, трябва да се усетят със сърцето! Благодарение на милата, сърцата Мила Христова, аз успях да изживея всичко това! Благодаря от сърце Мила!

Да много ми се ходи пак на събитие организирано, от Плейбой! Мечтая да можеше да посетя офисът на Плейбой, да усетя атмосферата, да бъда там от където започва цялата тази Плейбой магия! Мечтая да се запозная със господин Сираков, със Михаела Тодорова, със Дениз Хайрула! Дали тези мечти биха се сбъднали? Дали е възможно? Аз не мога да кажа, мога обаче да кажа едно! Винаги ще ви нося в сърцето си, любимо Плейбой семейство!

С уважение,

Добри Стоянов!

Един не виждащ с очите си, но обичащ с душата и сърцето си магията Плейбой България!“


Източник: Monitor
Снимка: Добри и Мис Плеймейт Жанет Осипова


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !