Как рускиня е снаха на Каролина Монакска и принцеса Хановерска?

24.02.2020 09:41 | Видян 1869 пъти

Как рускиня е снаха на Каролина Монакска и принцеса Хановерска?

Дори и пред разорение принц Ернст Август Андреас Филипп Константин Максимилиан Ролф Стефан Людвиг Рудольф Хановерски е оценен като чудесна партия от родената в градчето Апатити, недалеч от едно от най-студените места на планетата - Мурманск, Екатерина Малишева. Чийто баща Игор - съветски учен, превърнал се в мултимилионер след разпадането на Съюза, явно е в състояние да поеме финансирането.

 Времената са се променили - в минали векове немски принцеси като Екатерина Велика стават императрици в Русия. Сега е обратното. Рускинята се запознава с принца на парти, той я води на ваканция на гръцки остров, гаджетата са 5 години и когато забременява, въпреки заплахите на баща му, че ще му отнеме титлата, се оженва за нея. Подписват в гражданското отделение на Хановер на 6 юли 2017 г., вдигат кралска сватба с 600 гости на 8 юли 2017 г. На нея го няма стария принц - баща, както и все още съпругата му - принцеса Каролин от Монако, но пък всичките им деца - нейни и една обща дъщеря, са там с половинките си. Не идва един от двамата най-добри приятели и кръщелник на Ернст - испанският крал Фелипе, но пък другият - гръцкият принц е на линия. Хановерският престолонаследник все пак е правнук на британската кралица Виктория и последния германски император. Принц Август V, таткото на младоженеца, е сред най-колоритните аристократи на Европа.

 Първият му брак, от който е руският зет, е също с девойка от простолюдието, а вторият е със самата Каролина Монакска. Междувременно той се забърква в куп скандали, включително международни, най-безобидният от които е сбиване в дискотека, което му струва 600 000 евро. Цял свят знае, че изневерява на дъщерята на Грейс Кели и принц Рение с не така млада мароканка - сега тя е на 41,  той - на 65.

 А синът му се налага да продаде семейните картини и част от старинните мебели от няколкото замъка срещу 44 милиона, за да покрие дълговете на своя родител. Който въпреки това все още го заплашва със съд заради сватбата с рускинята. Той не стъпва в двореца Мариенбург, където младите живеят, дори за раждането и кръщенето на внуците си - Елизабет и появилия се наследник на наличната, макар и вече не кралска корона на Хановер Велф Август - това са 2 от 9 имена на малкия принц, който на 14 март навършва годинка.

Според икономисти, старият плейбой с Ролс-Ройса не се вясва заради нуждата от ремонт на замъка, който по предварителни сметки ще струва поне 27 милиона евро. Които, освен таткото на руската снаха, ще заработи и самата тя. Катя е бивша асистентка на продуцента на Ю Ту, продуцентка на документалния филм Площада за египетската революция, който прави с най-добрата си приятелка - журналистка от Си Ен Ен, като двете са номинирани за Оскар и вземат 3 награди ЕМИ за него. Получила висше модно образование в Лондон, тя има бранд ЕКАТ, който обича Сиена Милър, Рита Ора и още британски, американски и световни звезди. Стартът на модната марка е забавен: тя си шие сама дреха и се появява на яко парти в САЩ, където е щракната и става сензация. Така превръща личния си стил в бизнес за милиони. Братът на Катя също не е беден - банкер е, както и съпруга й, работил най-много за инвестиционния фонд на султаната Бахрейн.

Малишева не е единствената руска принцеса - племенникът на дубайския емир - Саид бин Мактум ал-Мактум взе за жена мома на име Наташа Алиева. Срещата им е като във филм - той си поръчва сок на румсървиса в хотел, тя му го носи и пламва любов. Таткото на принцесата е азербайджанец и тя минава за жена от Ориента по външност, което кара емирския племенник и член на кралското семейство да се прехласне по нея. Двамата имат детенце и живеят щастливо. За разлика от Оксана, за кратко кралица на Малайзия, която е изгонена от съпруга си и сега разпродава рокли и пръстени.

Наследствения племенен принц от Гвинея Баки Конде пък се хваща с рускиня на командировка в Китай. В нощен клуб среща Алина Селиверстова, студенткой по туризъм, на стаж в заведението. Тоъй я кани на танц, после на среща. Тя не бърза и половин година по-късно вече слага корона. Двамата имат син Давид.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !