Оксана проговори за драмата с краля на Малайзия, продава си роклята за $500 000

18.02.2020 09:30 | Видян 2451 пъти

Оксана проговори за драмата с краля на Малайзия, продава си роклята за $500 000

Мис Москва 2015 Оксана Воеводина, която беше кралица на Малайзия и е майка на престолонаследника Леон на 8 месеца, даде първото си интервю след раздялата със своя съпруг - първият отказал се предсрочно от престола монарх на азиатската държава между Тайланд и Индонезия.

В момента руската красавица продава приказната си булчинска рокля от колекцията висша мода на Юдашкин - търси й 500 000 долара, както сама обясни и неуверено добави, че ще отидат за благотворителност, без да уточни каква точно и дали цялата сума. Работата изглежда ясна. Другото, с което е останала с отнемането на короната е пръстенът с диамант 8,5 карата, чиято стойност интрюиращата я Ксения Собчак оцени на 3-стаен апартамент в Москва или нещо като милион долара. Такъв има само Виктория Бекъм.

Оксана обясни, че в мюсюлманския свят, а на нея й се е наложило да приеме религията, за да мине под венчило с краля, когато една жена трябва да си тръгне от съпруга си, тя тръгва с онова, което има върху себе си.

Затова арабките носят катове маркови супер дрехи под белите или черните си традиционни носии и купища бижута, които съпрузите им подаряват, докато са в добри отношения - да бъдат осигурени, понеже може да се наложи да си тръгнат във всеки момент, обясни препатилата. Според международните медии са й предложени също 200 000 паунда или 470 000 лева компенсация, с които да отглежда сина си от Мохамед Пети.

Според нея и адвокатите й, пиар кампанията срещу нея е финансирана от опозицията, взела властта в страната и използвала казуса, за да се саморазправи политически с краля. За първи път бившата кралица разкри цялата драма на раздялата с краля, който вече също е екс.

Оказва се, че те са имали тайна сватба в Малайзия в присъствието на майката на коронованата особа и двамата кумове. Всичко щяло да бъде прекрасно, макар че тя не се чувствала много щастлива да излиза от двореца винаги с охрана и с устройство за проследяване, което не сваля, ако опозицията не спечелила вота в изборната монархия. Кралят рекъл на любимата си, че до седмица трябва да се оженят официално и церемониално, за да защити правата на жената и детето, което вече чакала. Все пак решили спешно поканените гости да бъдат заклети да не изнасят информация и снимки от събитието, което за най-сигурно решили да проведат в подмосковния курорт Барвиха, докато обявили пред правителството, че отиват на частно посещение в Германия. 3 дни двойката репетирала танци и речи, спешно била ушита роклята от Юдашкин, а по идея на краля цялата зала и дори роклята на жена му са с основен или акцентиран цвят - синьо - неговия любим цвят. На 22 ноември 2018 г. сватбата се състои, но много гости не издържат и пускат клипчета или снимки от нея, което политическите врагове на султана използват за платена пиар кампания срещу младото семейство. Не стига това, ами в най-напрегнатия момент избухва скандал с първата съпруга на Мухамад Пети, докато той още е само принц.

Тя е чехкиня, която той твърди, че е изгонил през 2015 г., защото направила аборт от него и не могла да му роди син. Въпреки потушаването на този конфликт, който не очаква, двойката не е пощадена и новото правителство принуждава кралят да абдикира, като използва руската сватба за претекст след очернящата пиар кампания. Той удържа фронта и трона само месец и половина след церемонията и става първият владетел в историята на монархията, основана едва през 1957 г., който не изкарва 5-годишния си "мандат" на престола.

От руските галени имена, които семейството използва - тя му казва "чебурашка", а той на нея - "кролик", което е "зайче" и цялата нежност не остава нищо, сякаш никога не я е имало любовта, въпреки 23 години разлика с по-възрастния монарх. Уплашена да не бъде отвлечена или да изчезне безследно, което според нея било практика в един султански дворец, който по интриги и коварство не отстъпвал на сериалния от Великолепният век, вече много бременна, Оксана бяга в Москва.

Става майка на вече 8-месечния престолонаследник Леон. Той е бъдещ султан на едно от частите на Малайзия, чиито владетели един след друг - на ротационен принцип - управляват ислямската монархия между Индийския и Тихия океан. Принцът и кралицата в изгнание, която пази като очите си своето напълно редовно брачно свидетелство, живеят в апартамент под наем, голяма част от който е заета с нейните скъпоценни тоалети - единствен спомен от монархическия й период.

Момичето от Танагрог обаче няма намерение да се връща "у дома на село", въпреки че тясната квартира е новата реалност за Оксана след палатите, частните самолети и най-луксозните, ексклузивни и ВИП места на цялата планета. Оказва се, че не само султанката от Великолепния век преди пет столетия, но и други рускоезични дами са ставали източни властелинки. Рускиня омайва тайландски принц и живее щастливо с него, а друга жена от най-голямата страна е първа дама на почти монархическата авторитарна република Тайван, която е непризната от ООН и официално се води част от Китай. Оказва се, че Оксана познава техния опит, като е чела всичко, писано за тях, за да обучи сама себе си за носенето на короната, което - уви - в нейния живот продължава доста кратко.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !