Тръмп и най-запомнящите му кавги с известните

24.06.2020 10:14 | Видян 2473 пъти

Тръмп и най-запомнящите му кавги с известните

Доналд Тръмп изненадващо спечели изборите през 2016 година, когато се изправи срещу Хилари Клинтън. Бизнесменът замести Барак Обама в Белия дом и пое контрол над САЩ, които в момента се намират на прага на гражданска война. Със своите решения и опити да наложи спорни закони, Тръмп си спечели противници във всички 50 щата.

Освен че е недолюбван от голяма част от американците, той си създаде врагове и сред известните личности. Като деен потребител в социалната мрежа Туитър, президентът не се притеснява да споделя мнението си, което често е критично към всеки, който не харесва управлението му.

През изминалата 2019 година Тръмп успя да се скара със звезди, които дори го напсуваха по националната телевизия. Вижте кои са най-запомнящите се кавги от предишните 12 месеца.

Тръмп срещу Робърт де Ниро

През юни 2019-а актьорът от „Ирландецът“ напсува Доналд Тръмп от сцената на наградите „Тони“. Още през 2016 година Де Ниро открито заяви, че няма да гласува за сегашния президент и често критикува управлението му. Тръмп обаче не остана длъжен и нарече актьора „индивид с много ниска интелигентност“.

„Гледах го снощи и наистина смятам, че беше пиян“, пише Доналд в Туитър. Това пък предизвика още една гневна реакция от страна на Де Ниро, който заяви пред „The New York Times“, че президентът е нещастен гамен.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !