Мелания предоговори брачния контракт с Тръмп

15.06.2020 12:55 | Видян 1628 пъти

 Мелания предоговори брачния контракт с Тръмп

Част от причините първата дама Мелания Тръмп да забави преместването си от Ню Йорк в Белия дом през 2017 г. бе, защото предоговаря предбрачното си споразумение с президента Доналд Тръмп, според книга, която ще бъде издадена през следващата седмица от репортер на Washington Post.

Авторката Мери Джордан цитира източници, близки до Тръмп, като казва, че намерението й да направи това е, за „да промени финансовото си споразумение с Тръмп - като определи това като като „грижата за Барън“.

Книгата, озаглавена „Изкуството на нейната сделка: Неразказаната история на Мелания Тръмп“, се основава на повече от сто интервюта, според публикацията.


Първата дама е научила нови подробности за съпруга си по време на скандалната кампания, която бе белязана от съобщения за предполагаемите му изневери и горещ запис, който го уличавава в опипване на гениталиите и целувки на жени без тяхното съгласие. Тръмп отрече аферите. Тогава Мелания Тръмп използва брака си, най-дългата връзка на президента и новата си позиция като първа дама, за да преработи първоначалното си предбрачно споразумение, което, отчита книгата, не е било особено щедро.

Близо шестмесечният престой на първата дама в Ню Йорк не беше евтин: Съобщава се, че нейните военни полети до Вашингтон са стрували стотици хиляди долари, а охраната й с Барън са стрували на града милиони.

Г-жа Тръмп обяснява предоговарянето на предбрачния си договор като „грижата за Барън“, пише авторът според репортажа на „Post“ и е поискала писмени уверения, че единственото й дете с президента ще се третира като най-големите му три деца, когато става въпрос за наследство и финансови възможности.

Книгата на Джордан, съобщава The Post, рисува картина на амбициозната госпожа Тръмп, която приема и насърчава политическите амбиции на президента и се ангажира да спечели втори мандат за съпруга си.

В изявление говорителката на първата дама Стефани Гришам коментира: „Още една книга за госпожа Тръмп с невярна информация и източници. Тази книга принадлежи в жанра на фантастиката“.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !