Скалата нападна Тръмп

05.06.2020 16:53 | Видян 1236 пъти

Скалата нападна Тръмп

Протестите в Америка, предизвикани от смъртта на Джордж Флойд, продължават с пълна сила. 

И все повече известни личности не само ги подкрепят, но и се включват активно в тях. Към момента не знаем дали Дуейн Джонсън е присъствал на някои от протестите, но пък отправи много силно послание към Доналд Тръмп.

В профилите си в социалните мрежи Скалата публикува видео, в което се обръща непряко към Тръмп с думите: "Къде си? Къде е нашият лидер?"

Джонсън се пита къде е лидерът, който нацията е избрала, в тези тежки и размирни времена. "Къде е нашият състрадателен лидер, който ще пристъпи към страната ни, която е на колене, ще протегне ръка и ще каже: "Стани, изправи се с мен, защото те разбирам. Чувам те, слушам те."

Въпреки че Дуейн Джонсън не споменава директно името на Доналд Тръмп, е пределно ясно, че обръщението му е отправено именно към президента.

Тръмп, от своя страна, до този момент по-скоро напада протестиращите, заявявайки, че САЩ има нужда от закон и ред, а група лоши хора се опитват да правят лоши неща, използвайки смъртта на Джродж Флойд.

В обръщението си в социалните мрежи Дейн Джонсън казва още: "Промяната се случва. Ще отнеме време... ще има кръв, но процесът на промяна вече е започнал."

До края на видеото Скалата така и не разбира къде е въпросният лидер, от когото страната се нуждае. Изказването пък му е първият по-сериозен атестат, че проявява интерес към политиката.

Източник: lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !