Вкусният път на бисквити Balocco до България, съпроводен от футболни емоции с името Ювентус

22.06.2020 09:04 | Видян 3744 пъти | Гласували 2

Вкусният път на бисквити Balocco до България, съпроводен от футболни емоции с името Ювентус

Историята на Balocco продължава цели три поколения. От малка занаятчийска сладкарничка във Фосано (Кунео) Италия, създадена през 1927 г., Balocco се превърна в един от основните играчи в Италианския сладкарски сектор, опериращ в 63 държави, подслаждащ живота на милиони потребители. Устремът и амбицията на семейство Balocco, които са били ключа за нейното развитие, вече могат да бъдат открити и на българския пазар.

Едва ли има човек, който да не обича домашните курабийки на баба или пък домашно приготвените бисквити. Е, за жалост тях успяваме да ги опитваме все по-рядко, може би единствено на Великден и Коледа. Точно това е желанието на Balocoo, да замести тази липса, предлагайки ни бисквитки, които да заобичаме, не само защото са изключително вкусни и заместващи бабиния вкус, но и защото са произведени според всички здравни тенденции. Линията Balocco Vita Mia се произвежда единствено и само от житни растения като малцов ечемик, пшеница, дори оризово брашно, овкусени с натурален шоколад, пресни ягоди, ––боровинки, малини, свежи лешници и прясно мляко.

Всички сме чували и все повече хората се вглеждат в съдържанието на храните, които купуват, ето защо от Balocco ароматизират бисквите си например с малки парченца лимонова кора.  Фабриката на Balocco е известна и с това, че в рецептите си използват яйца от свободни кокошки на местни животновъди от екологично чистия район на град Фосано. Това е и причината, поради която бисквити Balocco са най-разпознаваемия бранд бисквити в Италия. Рецептите за производство са прости и с познати вкусове.

Balocco си поставят висока летва не само що се отнася до качество, но и до опазване на околната среда. Всички покриви на производствените халета са покрити със слънчеви батерии, които осигуряват 100% от нуждите за електричество на производствените линии . Фабриката на компанията разполага с материална база от над 70 000 кв.м., с над 370 служители, а инвестициите в технологии и производство са над 50 млн. евро за последните 10 години.
 
Ювентус! Това е още една причина, Balocco да затвърдят лидерската си позиция не само на Италианско ниво, но да са толкова познати и на Европейските пазари. От 2015 година, те са основен спонсор на футболния клуб Ювентус. Грандът от Торино е сред най-старите и успешни отбори не само в Италия, но и в Европа и света. Бианконерите са сред най-титулуваните отбори за всички времена, което няма съмнение е най-добрия начин Balocco да се покаже като социално ангажиран бранд, който няма как да разочарова милиони фенове със своите продукти.

Докато похапваме поредния пакет бисвити Balocco, можем да споделим, че вкусния им път до България е в добри ръце, тъй като техен дистрибутор за нашата страна е фирма СофСток, дългогодишен и основен дистрибутор на редица световноизвестни брандове като кафето Lavazza.
 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !