Излезе златната книга на готварството
10.03.2020 14:29 | Видян 1160 пъти
Резултатът е интересен подбор от рецепти, някои от които съвсем нови, базирани или просто вдъхновени от класическите образци. Богатата колекция, селектирана от близко и далеч, включва целия диапазон – от супи, през салати и основни местни ястия, паста, десерти и дребни сладки. Всяка рецепта е придружена с впечатляваща фотография, която ще ви ориентира как точно изглежда готовото ястие.
За гарантиран резултат при всяко приготвяне има осигурени 60 „кулинарни урока“ – инструкции стъпка по стъпка, които показват как да приложите основни готварски техники, а също и за какво да бъдете особено внимателни при приготвянето на някои от по-предизвикателните деликатеси. Научете как да впечатлите всички с „Том Ка Гай“ или „Том Йам Кунг“ (тайландски супи с месо и скариди) или заложете на нещо традиционно, но с нов прочит като спагети с морски дарове. Гарнитурата може да е класическо картофено пюре по ливански, зеленчуци на грил или нестандартна – азиатското „кимчи“ например.
А десертите варират от „отличници“ в жанра като боровинков пай, през джинджифилови сладки, за да се стигне до здравословните алтернативи с овесени ядки. „Златната книга за готварството“ е уникален гид, които ще ви поведе на едно неповторимо пътешествие през кулинарна вселена от вкусове, за които не сте и подозирали. Със своите над 280 рецепти, книгата е модерен и многообхватен том, който ще ви даде правилните и точни насоки как да приготвяте вкусна домашна храна у дома, в собствената си кухня. Включени са също и 50 урока стъпка по стъпка за важни техники, които е добре да умеем да прилагаме, докато готвим.
За любителите на изисканите десерти издателство „Книгомания“ предлага на пазара от същата поредица и „Златната книга на шоколада“. В нея ще откриете повече от 300 великолепни рецепти за шоколадови изкушения – бисквити, десертчета, сладкиши, кексчета, палачинки, изискани десерти, кремове, сладоледи, торти, бонбони, напитки и солени ястия с шоколад. Книгата е богат илюстрирана, което ви дава възможност да видите как изглежда вече готовото лакомство. Насладете се и на любопитни факти от историята на шоколада!
НАЙ-НОВИ
Отключване на гладка кожа този Черен...
С наближаването на Черния петък празничната треска за...
Колекция UNDERCOVER Пролет/Лято 2025
UNDERCOVER е интересна за вас марка и искате да научите...
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !