Съдебни драми и семейни кошмари по Crime+Investigation

17.06.2020 15:19 | Видян 1039 пъти

Съдебни драми и семейни кошмари по Crime+Investigation

От 7-и юли, всеки вторник, 22.00 ч. по Crimе+Investigation стартира „Обвинен: Виновен или невинен?“ запознава зрителите с живота на хора, за които се твърди, че са извършили сериозни престъпления, като им предлага задълбочена информация за това какво се случва, когато някой е официално обвинен в извършване на престъпление и изпратен на съд.

Представен изцяло от гледната точка на обвиняемия, на правния екип за неговата защита и на членовете на семейството му, всеки епизод следва пътя на обвиняемия, като преминава през изготвянето на правната му защита и съдебния процес, за да стигне до издаването на присъдата.

Със събирането на доказателствата и с наближаването на процеса, тези емоционални истории предоставят непосредствен поглед към това как стоят нещата, когато е заложена свободата ви. „Полицейска камера“ тръгва от 3-и юли, всеки петък, 23.00 и 23.30 ч. Чудили ли сте се някога какво представлява преследването на бягащ с бясна скорост заподозрян или размяната на изстрели с член на банда гангстери? Във всеки вълнуващ епизод на „Полицейска камера“ водещият сержант Шон ‘Стикс’ Ларкин използва последните технически средства за наблюдение, за да представи гледните точки на полицаите в най-щурите им преследвания и най-опасните им конфронтации в цялата страна.  

„Великобритания: Най-страшното табу“ продължава всеки понеделник в 22.00 и 23.00 ч. „Великобритания: Най-страшното табу“ разказва историите на някои от най-шокиращите и смущаващи престъпления, случили се в рамките на семейства или при любовни връзки. Повторно се изживяват най-лошите семейни кошмари и се преразказват с най-големи подробности от семейства и приятели и от други, чиито живот е бил по някакъв начин засегнат от тях, като полицаи и репортери, участващи в случаите.

Всеки епизод включва и експертен анализ от бившия детектив и началник на полицейски отдел Дейвид Суиндъл и психоложката Ема Кени. Сериалът разкрива как хората, на които най-много вярваме, могат да извършат най-шокиращите престъпления.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !