Борислав Миланов стана мъжки татко

04.05.2020 16:21 | Видян 1184 пъти

Борислав Миланов стана мъжки татко

Музикалният продуцент Борислав Миланов, който се превърна в звезда сред феновете на Евровизия заради работата си с български и чуждестранни изпълнители от конкурса, стана татко за втори път.

Неговата съпруга – Тамара, е родила момченце. Щастливата новина съобщиха и двамата родители.

„За втора поредна година още един ангел се появява в живота ми“, написа в социалните мрежи майката, като публикува снимка с ръчичката на мъника. „Вчера се роди синът ми и сега дъщеря ми Габриела ще си има братче, с когото да си играе и което ще я защитава.

Бог да го благослови да порасне силен и мъдър, сърцето му да е пълно с любов, а ума – със светлина!

Благодаря ти, Тамара Миланова!“, написа в социалните мрежи и продуцентът.

Искрата между него и певицата пламна през 2017 г., а повод за връзката им отново стана Евровизия. Борислав и Тамара си казаха заветното „да“ на церемония в тесен кръг в Тбилиси, а миналата година на бял свят се появи и първата им наследничка Габриела. В интервю пред Wiwibloggs българинът разкри, че дъщеря им е зачената между втория полуфинал и големия финал на Евровизия 2018 в Лисабон.

Припомняме, че Миланов е работил с всички изпълнители, бранели честта на България на песенния конкурс при последните четири участия на страната ни в него. Той има участие в създаването на If Love Was A Crime (Поли Генова), Beautiful Mess (Кристиан Костов), Bones (Equinox) и Tears Getting Sober (Виктория Георгиева).

„Всяка страна трябваше да има избор дали да използва същата песен или не, като впоследствие сама поеме рисковете от това свое решение“ – с тези думи пък Миланов посрещна новината, че песните, които бяха създадени за Евровизия 2020, няма да могат да се състезават и догодина. Продуцентът отбеляза, че всички автори замесени в отменения конкурс са вложили много време и ресурс, а работата им остава незащитена при така организирания регламент.

Източник: Монитор
Снимка: wiwibloggs





автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !