Ексклузивни поредици стартират по Crime + Investigation

13.04.2020 13:19 | Видян 537 пъти

Ексклузивни поредици стартират по Crime + Investigation

Новата ексклузивна поредица „Полицията в Аляска“ тръгва по Crime + Investigation от 23-ти април и ще се излъчва всеки четвъртък, 22.00 ч. Сериалът отвежда зрителите до крайната граница на Америка, където линията между цивилизацията и беззаконието е пренебрежимо тънка. Страдащите от хроничен недостиг на персонал полицейски участъци в Аляска са принудени да се обръщат към служителите от службите на останалите щати, за да се справят с непрекъснато нарастващата престъпност.

За „новаците“ това е реално изпитание, в което те научават от първо лице, че в Аляска полицейската дейност, както и всичко друго, е различна. В щат, в който оръжията са ежедневен атрибут, полицейските служители често са принудени да защитават сами цял град, в който мнозина не желаят да спазват законите.

Те са изправени пред многобройни опасности, които се срещат само в Аляска, не само от страна на хората, които не желаят да се подчиняват на правилата на обществото, но също и от страна на бродещите из градовете хищници и отрицателните температури, които могат да бъдат безмилостни и смъртоносни.

Сериалът представя действията на правоприлагащите органи на Аляска във Феърбенкс, Кодиак, Коцебу и Питърсбърг. По Crime + Investigation стартира и новата ексклузивна поредица „60 дни в затвора“, всеки петък от 22.00 ч. Продължава борбата за оцеляване в условията на интензивната програма с внедрени под прикритие лица в областния затвор в Етоуа в щата Алабама.

Внедрените хора на шериф Хортън се интегрират все по-дълбоко сред затворниците и се изправят пред проблемите, обхванали затвора - контрабандата и корупцията…

Денонощно работещите камери показват на зрителите пряко как участниците в риалитито се адаптират към непознатата и опасна среда. “60 дни в затвора” разкрива истината за живота в затворите през очите на хора, които поемат опасната мисия да бъдат затворници в буквалния мисъл на думата, без никога да са били осъждани...

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Зрители питат имало ли е проникване...

Все още цари мълчание след голямата изцепка в последния...

Няма коментари към тази новина !