Кралски фотограф разкрива тайната на лейди Ди за перфектна снимка

02.06.2020 16:29 | Видян 870 пъти

Кралски фотограф разкрива тайната на лейди Ди за перфектна снимка

Принцеса Даяна очевидно беше обичана от целия свят. Тя бързо си спечели прозвището „Принцесата на народа“, а благотворителните ѝ организации и любовта към обикновеното население се превърнаха в нейна запазена марка. Въпреки че живееше в дворец през по-голямата част от живота си, Даяна не се държеше като кралска особа.

Тя винаги е казвала, че иска да внесе промяна в протокола на кралицата и нейното семейство и да покаже на хората, че обитателите на Бъкингамския дворец са част от обществото. Освен че бързо спечели обичта на всички, Даяна се превърна и в любимка на фотографите. Един от тях си спомня за покойната принцеса и каква е била нейната тайна за перфектна снимка.

Тим Рук е заснемал принц Чарлз, принц Уилям, херцогиня Кейт, както и принц Хари и Меган Маркъл. Той обаче винаги ще пази в сърцето си появите на принцеса Даяна и нейното топло отношение към него и колегите му. „Тя беше много мил човек. Държеше се невероятно с всеки един от нас“, казва той пред „Us Weekly“.

Фотографът допълва, че младите членове на кралското семейство доста се различават от Даяна. „Това, което принцесата на Уелс винаги правеше, е да се обърне към нас точно преди да влезе в сградата, за да може да направим няколко перфектни снимки“. Рук обяснява пред изданието, че точно на последния рожден ден на принцесата, когато тя навършва 36 години, той успява да направи една от снимките, които в последствие ще се превърнат в доста ценна находка.
„Тя се обърна към мен и наистина стана приказна снимка. Тя беше чудесна, защото винаги знаеш, че ще си тръгнеш с добър материал“.

След като Даяна загива в автомобилна катастрофа в Париж през 1997 година, Рук продължава да снима принц Чарлз и втората му съпруга Камила. „Принц Чарлз също е перфектен обект за снимки. Слага шапки и други стилни неща“. Що се отнася до херцогинята на Корнуол, тя винаги държи изкъсо мъжа си.

„Камила ще накара принца да се спре пред нас, когато той очевидно иска да ни подмине“, казва Рук. Той допълва, че двамата са много щастливи заедно и са създали чудесна връзка помежду си.

Източник: tialoto
Снимка: Getty

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Манескин превземат TikTok

Победителите на Евровизия 2021 Måneskin бързо се...

Фарел Уилямс и модна къща Chanel...

Американският изпълнител Фарел Уилямс и модната къща...

Няма коментари към тази новина !

*}