Преди всичко, принцеса Даяна е била майка

29.04.2020 16:42 | Видян 1659 пъти

Преди всичко, принцеса Даяна е била майка

Принцеса Даяна беше любимка не само на великобританците. Със своето великодушие и готовност да помогне на всеки, тя бързо се превърна в „Принцесата на народа“ и онази кралска особа, от която светът имаше нужда. Бракът ѝ с принц Чарлз може да не е бил изключително щастлив, но Даяна получава от него най-големия си подарък – синовете Уилям и Хари.

Връзката между майка и синове е толкова силна, че Даяна се опитва да направи всичко възможно, за да може момчетата да изживеят детството си по най-добрия начин. Тя искаше да ги превърне в свое копие по душа и да им покаже, че хората имат нужда от състрадание и подкрепа, а не от лукс и власт.

През годините наяве излизаха много снимки, на които се вижда как Даяна се забавлява със синовете си по съвсем обикновен начин – в Дисниленд, на гоненица и други детски игри. Сега отново светът видя, че принцесата на Уелс е преди всичко майка.

Клип , направен през 1991 година, излезе наяве и показва босата Даяна, която се състезава в училищно надбягване за майки. Въпреки че е с пола, която не ѝ позволява да покаже най-доброто от себе си, принцесата се опитва с всички сили да спечели състезанието. Според някои хора, тя всъщност става първа, но от клипа не може да се направи категорично заключение.

Мястото е училището „Wetherby“, а спортната проява се провежда всяка година. Във Великобритания освен децата, в подобни състезания участват и родителите. След като е дала всичко от себе си на пистата, Даяна е забелязана с малкия Хари в края на спортния ден. Малкият принц също е взел участие в някои от проявите в училището. На снимки се вижда, че той се състезава в „Скачане с чували“ и дори има преднина пред другите момчета.

Клипът от 1991 година доказва, че принцеса Даяна е била готова на всичко, за да зарадва синовете си. Дори това да означава нарушаване на кралския протокол.

Източник: tialoto


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Владо Пенев с бомбастична новина

Владо Пенев накара стотици свои последователи в...

Кристина Димитрова оцелява като по...

Поп звездата Кристина Димитрова наскоро смрази феновете...

Няма коментари към тази новина !

*}