Ревност отровила сватбения ден на принцеса Даяна

22.04.2020 10:12 | Видян 1261 пъти

Ревност отровила сватбения ден на принцеса Даяна

Още на сватбения си ден принцеса Даяна усещала, че между Чарлз и Камила има връзка, разкрива нов документален филм.

Празненството, което уж трябвало да е най-щастливият ден на бъдещата принцеса, се оказало за нея тревожно и самотно преживяване.

Само няколко дни по-рано Даяна била шокирана, когато открила бижу, което Чарлз бил купил за Камила. А присъствието на любовницата на сватбата било допълнителен удар за младата Даяна, разказва филмът “Чарлз и Камила: Крал и кралица на изчакване”, продуциран от “Канал 5”.

“Много години по-късно в личен разговор Даяна ми призна, че вървейки към олтара се е чувствала като агне на заколение, което беше много тъжно”, разказва във филма Джени Бонд, експерт по въпросите, свързани с кралското семейство.

Няколко дни преди сватбата си лейди Ди получила пореден удар. В офиса на Майкъл Колборн, личния секретар на Чарлз, тя попаднала на подаръчна кутия и настояла да види какво има вътре. Оказало се, че в кутията се крие гривна, купена за Камила. Върху бижуто били гравирани буквите G и F от галените имена Гладис и Фред, с които любовниците се наричали.

“На сватбата всичко изглеждаше радостно, освен за една шепа хора, които знаеха какво се случва в действителност”, казва Бонд.

Източник: Missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !