Защо се скараха Кейт и Меган

28.05.2020 16:45 | Видян 2995 пъти

Защо се скараха Кейт и Меган

Дворецът Кенсингтън предприе крайно необичайната стъпка за публично и официално дистанциране от претенциите в статията на списание Tattler. В изявление се казва: „Тази история съдържа редица неточности и лъжливи грешни представяния, които не бяха пуснати в двореца Кенсингтън преди публикуването.“

Този краен отказ отчасти беше, за да възпрепятства повтарянето на някои от по-причудливите твърдения, но също така подчерта безпокойството на Двореца от това, което той разглежда като несправедливо изследване на живота на двойката и техните мотиви.
И така, какво стана за статията, която ги разстрои толкова много?

Мнозина без съмнение ще се насочат към „tightsgate“ като причина за сблъсъка между Меган и Кейт. Това е свързано с тоалетите, които шаферките трябваше да носят на сватбата на Меган и Хари преди две години.

Профилът на списанието, озаглавен Катрин Велика, цитира неназована приятелка от Кембридж, която твърди, че Кейт искала да следва „протокол“ с шаферките, сред които принцеса Шарлот, която тогава била на три години, носела чорапогащи.

"Имаше инцидент на репетицията на сватбата" каза източникът. „Беше горещ ден и очевидно имаше спор дали шаферките трябва да носят чорапогащи или не. Кейт, следвайки протокола, почувства, че трябва. Меган не беше съгласна с нея. "

Снимки от церемонията в параклиса на Сейнт Джордж, Уиндзор, предполагат, че Меган е спечелила спора, защото изглежда, че показват шестте шаферки с голи крака. Заслужава да се отбележи, че снимки от сватбата на принц Уилям и Кейт през 2011 г. показват, че нейните шаферки са носили чорапогащи.

Подобни дребни битови спорове нарушават много сватби вероятно. А що се отнася до чорапогащите, това е явно кралският начин. Според предположения на приятели на Кейт, поместени в статията, тя се е намесила вероятно не само защото смята, че чорапогащите изглеждат по-спретнато, но и като знак за уважение към кралицата. Определено е имало предишни съобщения за разногласия между двете херцогини по отношение на тоалетите на сватбения ден, с едно твърдение, че Кейт, която не отдавна роди принц Луис, е била обляна в сълзи след среща с Меган.

Приятелите на семейство Мидълтън винаги са отричали историята със сълзите, но също са признавали, че връзката между двете жени не е била лесна.

Въпреки това, те не признават твърдението на Татлер, че херцогинята на Кеймбридж „е потърсила възможността да постави Меган на нейно място, порицавайки я за това, че безобразно говори с персонала на двореца Кенсингтън“.
Безспорното е, че пристигането на Меган разстрои динамиката на тогавашните близки отношения, които съществуваха между Уилям, Хари и Кейт.

Хари, спомняте си, се отнасяше с Кейт като със сестра и сякаш се наслаждаваха взаимно на компанията си. Но когато известната тройка стана „Fab Four“, изведнъж магията изчезна.
Приятели си спомнят, когато двете двойки направиха известното си интервю за своите благотворителни планове, Кейт е треперела за разлика от Меган, бившата актриса, която е говорила с пълна увереност.

Мнозина смятат, че това е бил моментът, когато студенината се е спуснала между двете жени и съответно едната е решила да върши нещата по нейния начин, независимо от правилника, а другата категорично е отхвърлила предложението само да помага и да приеме, че тя не е водач. В същото време кръгът на херцогинята отрича твърдението отстрана на приятел, че Кейт „никога не е дърпала Меган под крилото си и ѝ е казала:„ Ще ти покажа въжетата “. "

Както близък приятел на двойката ми каза: „Помощ може да бъде предоставена само ако е приета с желание.“

Говореше се, че по-рано Уилям е поставил под въпрос бързината, с която по-малкият му брат е решил, че иска да се ожени за Меган, тъй като самият Уилям се среща с Кейт осем години, преди да й даде годежен пръстен.

Хари, от друга страна, се е решил почти веднага, след като беше представен на звездата на американската телевизионна правна драма Костюми - жена с три години по-възрастна - на вечеря в Лондон

Профилът на Tatler е написан от Ана Пастернак, авторката, която стана известна през 1994 г. с книгата "Влюбена принцеса", романтизиран разказ за аферата на принцеса Даяна с офицера от кавалерията Джеймс Хюит.

Особено нараняващо за Кейт са мрачните препратки към собственото й семейство. В него се описва стремежът на величието на майка й Керъл, която според слуховете обръща гръб на хората по начин, по който Кейт не го прави.

Цитирайки занаятчия, който е работил в дома на Уилям и Кейт -  Анмер Хол, той казва, че г-жа Мидълтън е "най-трудният клиент", с когото някога е работил. "

Дори сестрата на Кейт - Пипа не избягва от подигравателните наблюдения. Тя "говори като кралицата", каза един от нейните кръгове.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Няма коментари към тази новина !