Капчикова бременна с близнаци

01.06.2020 14:53 | Видян 1682 пъти

Капчикова бременна с близнаци

Денят на детето се оказа най-подходящият момент за Ася Капчикова да разкрие тайна, която пази в продължение на месеци. Оказва се, че "Мис Плеймейт 2016" има съвсем основателна причина да страни напоследък от медийното пространство. Преди минути блондинката обяви в личната Инстаграм страница, че е бременна... при това с близнаци.

Хубавата новина Ася сподели с последователите си в социалната мрежа не само чрез пост, но също така и със снимка, която всъщност е корицата на последния брой на списание "Кенгуру". Първата страница на изданието я показва в нежна бяла рокля от тюл, чиято горна част е обсипана с красиви флорални мотиви в синьо. На кадъра Капчикова е обгърнала корема си с две ръце, разкривайки на зрителя колко е наедрял, предава Dir.bg.

"Днес е 1 юни - Денят на детето, един много специален ден и много емоционален за мен момент! Момент на откровение, на изключително вълнение, в който разкривам пред Вас творението на моето най-силно вдъхновение - любовта! Да, правилно виждате, имам предвид точно тези две сърчица, които от няколко месеца насам туптят под моето, и които осмислят живота ми по един съвсем нов и толкова чист начин. Чувствам се истински привилегирована, благословена и докосната от Бог... Това е моят момент на щастие, моят рестарт. Душата ми е пълна, животът ми е смислен! Стискайте ми палци!", гласи посланието ѝ, съпровождащо публикацията.

Освен като носителка на титлата "Мис Плеймейт", името на Ася нашумя и покрай връзката ѝ с рапъра Криско, когото среща преди конкурса. Двамата се запознават на снимачната площадка на видеото към песента "Шапка ти свалям". Всъщност, тя е участвала и в предходни негови проекти, но изпълнителят я забелязва именно в този, тъй като тогава се налага някое от дванайсетте момичета да завърже вратовръзката на костюма му, но се оказва, че никой освен Капчикова не знае как да го стори. Преди да приключат със снимките, той иска телефонния ѝ номер, но тя така и не му го дава. На следващия ден обаче той сам го е намерил и я кани на вечеря. Така започва романсът им, който продължава почти две години.

След края на отношенията им, красавицата спря с провокациите и започна да брани ревностно личния си живот. Тя все още не е издала кой е бащата на децата, които носи в утробата си. През 2017 г. наши медии писаха, че тя е започнала да се вижда с бизнесмен, който няма нищо общо с шоубизнес средите. В редките случаи, когато в интернет пространството се появяваха техни общи кадри, двамата изглеждаха наистина щастливи заедно.

"Приятелят ми не е известен, но е всичко, което съм търсила в един мъж. Не искам да афиширам връзката ни, но няма да го крия. Срещнахме се на рожден ден на общ приятел. Стоеше в единия край, беше скромен и не пиеше. Казах си: "Това е моят мъж!", каза през 2017 г. пред радио фреш плеймейтката.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !