Кейт Мидълтън: Децата преживяват най-трудно ситуацията

11.05.2020 11:30 | Видян 1127 пъти

Кейт Мидълтън: Децата преживяват най-трудно ситуацията

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън анонсира своя нов проект – Hold Still, който дава възможност на всички британци да покажат какво правят в тези сложни времена. В ефира на сутрешно шоу Кейт сподели подробности за сътрудничеството си с Националната портретна галерия и разказа как се случва домашното обучение на принц Джордж и принцеса Шарлот, които сега не могат да посещават училище, заради карантината.

„Джордж е много разстроен, защото иска само да изпълнява задачите на Шарлот. Създаването на сандвичи с паяци е много по-готино от това да се научите да четете и пишете“, каза Кейт. – Опитваме се да се обаждаме всеки ден на приятели с новини и други неща. И в известен смисъл сега е много по-вероятно да общуваме лице в лице, но все пак не е лесно. Трудно е да се обясни на шестгодишните и петгодишните какво се случва.“

По-рано херцогинята призна, че се чувства много зле, задето не може да разкрие на децата цялата истина. По думите ѝ, заедно с принц Уилям се стараят да поддържат атмосфера на доста продължила ваканция.

Източник: Tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !