Уилям и Кейт неофициални, но стилни

27.04.2020 11:30 | Видян 1259 пъти

Уилям и Кейт неофициални, но стилни

В момента на карантина във Великобритания и надвисналата опасност от коронавируса принц Уилям и Кейт Мидълтън играят водеща роля в поддържането на медицинските работници и пострадалите от COVID-19, предава Tialoto.bg.

Херцозите на Кеймбридж заедно с децата си – 6-годишния принц Джордж, 4-годишната принцеса Шарлот и малкия принц Луи, който навършва две години, са изолирани в резиденцията им в Норфолк, но продължават да изпълняват кралските си задължения.

Даже по време на виртуалните срещи Кейт Мидълтън успява да очарова събеседниците си и получава възхищението на феновете си със своя безупречен външен вид.

По-рано източник на „The Sun“ отбеляза, че след заминаването на принц Хари и Меган Маркъл в Северна Америка, Кейт Мидълтън стана доста по-свободна към облеклото си, защото вече е прекратила съперничеството с главното лице на модата в кралското семейство. Херцогинята се върнала към своя предишен стил и започнала да използва и по-малко грим.

Стилистът Сюзи Хаслър коментира тоалетите на херцогинята: „Уилям и Кейт грееха като слънчеви лъчи по време на видеоразговорите от дома си.Те не изглеждаха официално, но в същото време поддържаха високо ниво на професионализъм“, каза Хаслър. – За интервю за закуска на BBC за домашното училище, Кейт направи препратка към нейния елегантен, парижки стил, който също показва как тя се облича, когато прекарва време с децата си.“, похвали я специалистът.

И въпреки че не всеки ден принц Уилям и Кейт Мидълтън сядат за интервю – те обясниха пред BBC и затова как се чувства принц Чарлз след като бе с положителен тест за COVID-19.

„Трябва да призная, че в началото бях доста притеснен“, каза Уилям. „Той пасва на профила за възрастта, в която е като рисков пациент. И така бях малко разтревожен. Но баща ми е имал много инфекции в гърдите, настинки, подобни неща през годините. Така че аз си помислих: „Ако някой ще успее да победи това, ще е именно той“.

Принц Уилям обясни още, че баща му е имал късмет, че е имал само леки симптоми, но че времето в изолация е било трудно за него. „Мисля, че най-трудното нещо беше да спре и да не може да отиде никъде, да си поеме чист въздух, да е на разходка“, каза той. „Той е луд пешеходец, просто обича ходенето, така че мисля, че това му беше доста трудно. Особено мисля, че му се отрази на психическото здраве, да е вътре и да не може да ходи на разходки.“

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Няма коментари към тази новина !