Меган, Хари и Арчи с изненада за кралица Елизабет II

22.04.2020 10:36 | Видян 1837 пъти

Меган, Хари и Арчи с изненада за кралица Елизабет II

Кралица Елизабет II беше приятно изненадана от принц Хари, Меган Маркъл и сина им Арчи. Херцозите на Съсекс, които в момента са в Лос Анджелис, са поздравили кралицата по случай 94-ия ѝ рожден ден. Според кралски представители, семейството се е чуло с монарха чрез видео разговор.

Обаждането идва месец след като Хари и Меган решиха да приключат с всичките си кралски задължения и да се преместят в Америка. Тогава те за последно се видяха с кралица Елизабет II, принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Тази година празненства по случай специалния ден на Нейно Величество няма да има заради пандемията от коронавирус. Въпреки това, кралското семейство не забрави да поздрави най-дълго управлявалия монарх в британската история. „Пожелаваме на Нейно Величество много щастлив 94-ти рожден ден!“, пишат принц Уилям и Кейт.

Официалният профил на принц Чарлз в социалните мрежи, Clarence House, също поздрави кралицата. „Съпруга, майка, баба и прабаба. Честит рожден ден, Ваше Величество!“. В социалната мрежа Инстаграм, официалният профил на Елизабет отпразнува рождения ѝ ден с кратко видео.

Актрисата Катрин Зита-Джоунс и футболистът Дейвид Бекъм също поздравиха кралица Елизабет II по случай рождения ѝ ден.

Източник: Монитор
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !