Принцеса Шарлот вече е на 5

05.05.2020 11:53 | Видян 1343 пъти

Принцеса Шарлот вече е на 5

Нови снимки бяха публикувани в социалните мрежи по случай петия рожден ден на принцеса Шарлот. Единственото момиче на принц Уилям и Кейт Мидълтън празнуваше на 2 април, само няколко дни след брат ѝ – принц Луи.

Фотосите, показани на специалния ден са направени от Мидълтън, която често снима децата си. На тях се вижда как малката принцеса доставя храна по домовете по време на пандемията от коронавирус. Доброволческата инициатива се случва в Норфолк, където в момента кралското семейство прекарва социалната изолация.

На една от снимките се вижда как Шарлот чука на входна врата, държейки в ръцете си домашно приготвена паста. Младата принцеса, заедно с цялото си семейство, са зарадвали хора в нужда, които нямат възможност да си набавят най-необходимите продукти по време на кризата от COVID-19.

В тези засегнати групи са включени и пенсионери, на които им е забранено да излизат, за да запазят своето здраве. През последните няколко седмици служителите на кралица Елизабет II също приготвят и носят храна на пенсионери и уязвими хора, които живеят в зоната около Бъкингамския дворец. Само за една седмица близо 1000 души са получили нужната храна.

Снимки на принцесата можете да видите в нашата Галерия !


Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вече е проблем да се управлява с ПП....

Вече е проблем да се управлява с ПП. Трябва да спасим...

Цветна кинопрограма с Bulgaria ON AIR...

С много разнообразие, цвят и емоции ще бъде наситена...

Няма коментари към тази новина !