Деми Ловато: Клиниката ме подготви за изолацията

27.04.2020 15:09 | Видян 963 пъти

Деми Ловато: Клиниката ме подготви за изолацията

Лечението в психиатричната клиника помогнало на Деми Ловато да приеме по-лесно социалната изолация заради пандемията. Това призна тя в интервю за подкаста "I Weigh with Jameela Jamil". По думите на певицата, заради наркотиците, тя отдавна се сблъскала с това да живее сама и не общува с други хора.

"В клиниката ти си затворен между четири стени. И то – на място, което доста прилича на дом. В клиниката нямаш обаче телевизор и телефон, така че сега си е направо луксозна ситуацията", обясни певицата.

По думите на Ловато, след подобен опит тя приела по-лесно мерките, наложени от американските власти заради коронавируса.

„Не обичам славата. Обичам това, че мога да достигна до много хора с музиката си и мога да им помогна. Но когато става въпрос за папараци и факта, че ме разпознават на улицата – те не ми харесват, заради това си стоя вкъщи така или иначе“, коментира още изпълнителката, която призна, че по принцип обича да си стои вкъщи.

Деми разкри още, че е прекъснала да общува с хора, които само са я използвали и които намира за токсични.

„Да се ​​науча да определям някакви граници, това беше нещо, което направих през последната година и половина“, допълни тя.

Певицата разкри, че й е отнело доста време, за да почне да говори открито за пристрастеността й към наркотиците и проблемите в общуването.

Наскоро звездата от филмите на Disney призна, че вече не е близка със Селена Гомес и братята Джонас.

Според Ловато, страхът да не останеш сам, понякога те кара да допускаш токсични хора в живота си.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !