Деми Ловато в помощ на хора с психични проблеми

24.04.2020 13:20 | Видян 877 пъти

Деми Ловато в помощ на хора с психични проблеми

Изпълнителката и актриса Деми Ловато многократно е говорила за борбата си с психични проблеми, хранителни разстройства и зависимостта си към наркотици. Звездата беше приета в болница през 2018 година след свръхдоза, която я изпрати в кома и постави живота ѝ в опасност.

Оттогава Ловато се бори с всички сили да остави проблемите в миналото и да започне нов живот, в който ще се фокусира върху себе си и кариерата. Наскоро изпълнителката започна да се среща и с актьора Макс Ерих и застана на корицата на списание „Harper's Bazaar“.

В интервю за изданието тя признава, че вече не се чува нито със Селена Гомес, нито с братята Джонас, с които беше много близка преди. „Когато растеш с някого, винаги ще имаш чувства към него. Но със Селена вече не сме приятелки. Винаги ще я обичам и ѝ желая всичко най-хубаво“, казва Ловато.

В момента звездата прекарва времето си вкъщи заради наложените мерки за социална изолация. Дали е сама, или е с Макс Ерих, не е ясно, но се знае, че Деми иска да помогне на хората, които страдат от психични проблеми и състоянието им се влошава всеки ден заради карантината.

На 21 април тя публикува снимка, с която иска да покаже как коронавирусът влияе на психическото състояние. „Много хора останаха насаме със своите мисли, своите притеснения, своите насилници. В тези тежки времена, те страдат“, пише Деми. Тя призна, че открива фонд, с който ще подкрепя организации, помагащи на хора, които страдат от психични проблеми.

„Депресията, тревожността и други проблеми, свързани с психичното здраве, могат да бъдат влошени от социалното дистанциране, финансовия и емоционалния стрес, причинени от пандемията“, добавя Ловато.

Фондът „Mental Heath Fund“ вече успя да събере над 2 млн. долара. Средствата ще бъдат дарени на организации, които предоставят безплатни медицински съвети за психично здраве чрез текстови съобщения. „Много е важно хората да разчитат на подобни канали, защото понякога се чувстваш толкова самотен, че не знаеш към кого да се обърнеш“, казва Деми пред списание „People“.

През март звездата говори за свръхдозата си и психичните си проблеми пред водещата Елън Дедженеръс. Тогава тя призова феновете си да потърсят помощ, ако усетят, че потъват в дупка и не виждат друг изход.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !