Деми Ловато ни вдъхновява да бъдем активни с фотосесията си за Fabletics

08.04.2020 12:30 | Видян 1145 пъти

Деми Ловато ни вдъхновява да бъдем активни с фотосесията си за Fabletics

От всяка покупка ще бъдат отделяни по 5 долара за благотворителност.

Деми Ловато е работила по четвъртата си колекция за Fabletics в продължение на месеци, но заради пандемията фокусът й напълно се изменил в последните дни.

Певицата признава, че е била развълнувана да сподели новата кампания на марката, но след началото на карантината се питала дали да не отложи деня, в който да я пусне на пазара.

Но вместо да направи това Деми изменя фокуса на кампанията – при всяка покупка пет долара от печалбата ще бъдат отделяни за дарение към организацията WHO. Изпълнителката на “I Love Me” се надява да достигне сумата от поне 125 хиляди долара до юни месец.

Другата й цел с тази колекция е да мотивира жените да бъдат силни и уверени по време на трудното време. Самата Ловато дълго време е разчитала на тренировките, за да се почувства по-добре по време на възстановяването си от свръхдозата през лятото на 2018 година.

За щастие сега тя най-сетне чувства, че е преодоляла трудностите от тогава и иска да помогне на хора, които сега са изправени пред неприятности.

Дали заслуга за щастието й няма и любовта? През последните седмици се носи слух, че певицата е отново обвързана – новият й партньор е актьорът Макс Ерих. Двамата множество пъти вече са хващани да флиртуват в социалните медии, а миналата седмица Деми без да иска се появи в лайв на Макс.

През уикенда пък двамата бяха забелязани за първи път заедно на кратък шопинг в супермаркета.

Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !