Кайли Дженър – без грим и обувки, но с диамантен пръстен

23.04.2020 16:58 | Видян 2101 пъти

 Кайли Дженър – без грим и обувки, но с диамантен пръстен

Признаваме си, че в момента не обръщаме много внимание на визията си. Ставаме от леглото и понякога дори не сресваме косата си преди да започнем работа от дивана. Някои дни може и да вземем лаптопа си в леглото, защото сега това ни е позволено.

Анцузите и роклите от възглавници се превърнаха в новата мода, а разрошената прическа и неправилната опашка е любимият стил сред прическите. Единствено оправяме вида си, когато трябва да проведем видео разговор с шефа, но от кръста надолу отново сме с пижамата. Така е.

Кайли Дженър обаче успя да засенчи всички ни със стила си по време на карантина. Милиардерката, която заяви, че започва да произвежда дезинфектанти за ръце, беше забелязана без грим и без обувки навън. Така феновете бяха върнати в миналото, когато Дженър беше просто най-малката от шестте деца, а не риалити звезда и една от най-следваните личности в Инстаграм.

Звездата заложи на съчетаващ се спортен комплект от пастелни цветове, съвсем обикновено кокче. Дженър побърза да се прибере в колата си, но папараците успяха да уловят, че тя не носи и обувки. Въпреки че беше в съвсем обикновен вид, Кайли напомни, че никак не е обикновена. Това, което всички забелязаха, беше огромният диамантен пръстен, който блестеше при всяка светкавица на фотоапарат.

Кайли реши да излезе от изолация, за да посети най-добрата си приятелка Стаси в Бевърли Хилс. Явно момичетата са си направили хубава филмова вечер, за която Дженър се беше подготвила подобаващо с пакетче чипс и бутилка вода. Все пак, не може всичко да е вредно.

Само преди месец риалити звездата призова феновете си да стоят у дома и да спазват препоръките на здравните власти. Тя дари и 1 млн. долара за справяне с пандемията от коронавирус.

Източник: tialoto

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !