Хали Бери разказва защо е обръснала главата на дъщеря си

23.04.2020 15:39 | Видян 1565 пъти

Хали Бери разказва защо е обръснала главата на дъщеря си

Съвсем наскоро дъщерята на Хали Бери е научила важен урок по красота, който обаче ѝ е струвал скъпо.

Актрисата даде виртуално интервю пред водещия Джими Фалън, в което разказва, че двете ѝ деца – синът ѝ Масео Робърт Мартинес на 6 и дъщеря ѝ Нала Ариела на 12, прекарват голяма част в басейна по време на социалната изолация. Всекидневното им плуване обаче се е оказало причината, поради която Нала се е сбогувала с част от косата си.

Бери разказва, че една вечер дъщеря ѝ идва при нея и ѝ казва, че в задната част на главата й се е образувала огромна топка коса, която е заплетена. „Дори не можех да си вкарам пръста вътре. Когато се опитах да я разплета, Нала започна да крещи“, казва звездата пред Фалън.

Тя добавя, че първоначално се е опитала да се справи със ситуацията като сложи малко балсам, който да помогне за сресването на косата. „30 минути по-късно, тя все още беше заплетена и ставаше още по-трудно“. Единственото решение, за което Бери се е сетила, е да обръсне главата на дъщеря си. В момента задната част на главата на Нала е плешива.

„Не прие добре решението ми, но това беше единствената ми възможност. Сега обаче го разбира. Казах ѝ, че трябва да ме остави да ѝ помогна и оттук нататък да сресва косата си всеки ден“.
Хали Бери рядко публикува снимки на децата си в социалните мрежи, а когато го прави, тя крие лицата им. По време на карантината обаче тя все по-често радва феновете си, споделяйки с тях семейни моменти. Наскоро тя публикува видео на сина си, който беше обул високите токчета на мама и се забавляваше у дома.

Някои хора веднага побързаха да обвинят Бери, че позволява на момче да носи женски обувки, но тя не им остана длъжна. „Това е просто забавление. Опитваме се да оцелеем в момента. Разбирате ли ме?“. Друг коментатор пък обърка Робърт Мартинес с момиче, което предизвика смях у звездата.

„Тя явно си прекарва чудесно“, пише фенът. „Е, всъщност е ТОЙ и наистина си прекарва чудесно. Опитваме се да се справим със ситуацията по най-добрия начин. И смехът помага най-много!“.

Освен че децата ѝ я забавляват по време на карантината, Хали Бери също намира време за себе си. Тя успя да впечатли феновете си с участие в предизвикателството #PillowChallenge. Снимката ѝ с възглавница, използвана като рокля, веднага събра хиляди харесвания.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !