Хали Бери става фитнес гуру

07.01.2020 16:08 | Видян 1939 пъти

Хали Бери става фитнес гуру

Нова година – ново тяло и сбогуване с излишните килограми. Това насърчава своите последователи Хали Бери. Актрисата е на 53, но никой не може да ѝ ги даде, защото се грижи за перфектната си форма.

Отскоро звездата предизвиква последователите си като качва свои мотивиращи снимки за спортуване.

„Добре дошли на първия #ПетъченФитнес на #2020! За мен няма по-важно от това да започна годината с хидротерапия! Нека да оставим токсините на 2019 зад гърба си!“, пише актрисата.

Бери е качила своя гореща снимка от банята – където си взима любимия топъл душ. Холивудската звезда споделя, че обожава парната баня, която помага при респираторни инфекции, подобрява циркулацията на кръвта и помага при раздразнение.

Секссимволът предизвика феновете си да отидат на парна баня, след което да вземат студен душ, с което да започнат своята промяна през новата година.

Хали Бери обяви, че всеки петък ще дава съвети в социалната мрежа. Те ще са отбелязани с хаштага #FitnessFriday (#ПетъченФитнес). По думите ѝ, ако някой иска да свали излишните килограми и да влезе във форма, не бива да се извинява с това, че няма време за фитнес или тренировки. Според нея, важно е желанието – ако го има, всеки може да постигне каквото желае дори и в домашни условия.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !