Виктория със сребро от Евровизия според най-големия независим сайт за конкурса

15.04.2020 12:01 | Видян 1751 пъти

Виктория със сребро от Евровизия според най-големия независим сайт за конкурса

Второ място – до този резултат стигна Виктория Георгиева при провеждането на умалена версия на Евровизия, зад който застана eurovision-spain.com. Най-големият независим сайт, посветен на песенния конкурс, отреди Литва като победител на несъстоялото се състезание тази година.

За да го направи, той разчита на гласовете на читателите си, които заместват телевота. Редакторите в самия сайт пък заместиха професионалното жури.

Tears Getting Sober спечели най-много точки от самия сайт, последователите на медията пък ни поставиха на второ. Разликата ни с първенците от Литва е едва 8 пункта. За сравнение, на трето място е Италия, която има с 88 точки по-малко от България.

Това не е първият път, в който Георгиева се катери до първите места в класации на Евровизия. Тъй като 65-ото издание на конкурса се отложи за догодина, редица медии предпочетоха сами да проведат проучване кой би спечелил.

Според международната телевизия Out TV, например, Виктория пък щеше да се поздрави с големия успех на песенния конкурс тази година.

Източник: Монитор
Снимка: Силвия Братанова

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !