Виктория Георгиева дава тон за песен на втори онлайн концерт

06.04.2020 17:54 | Видян 1494 пъти

Виктория Георгиева дава тон за песен на втори онлайн концерт

След като преди седмица закова фенове от над 30 държави пред монитора, Виктория Георгиева отново ще изнесе онлайн концерт.

Този път родният представител на Евровизия ще се „качи“ на виртуалната сцена на #ЖивотВкъщи, като това ще се случи след седмица, на 11 април. Начало на концерта ще бъде дадено в 20 ч., като той ще може да бъде проследен във Фейсбук.

#ЖивотВкъщи е инициатива на URBO, Joker Media Rental и STREAMER.BG. Целта на инициативата е да подкрепи заетостта на работещите в събитийната индустрия в трудния момент, провокиран от пандемията. С концерта организаторите призовават хората да си останат по домовете, като паралелно с това им дава нов източник на забавление.

Онлайн излъчванията са безплатни и достъпни за всички, включително и извън България. „Във времена, в които няма нищо сигурно, съпричастността е основополагаща за нас като общество. Ще се радваме да подкрепите българските артисти, музиканти и малки арт центрове чрез закупуване на виртуален билет на символична цена през платформата на URBO“, добавят организаторите.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Няма коментари към тази новина !