Макар и в САЩ, Меган пак е тъжна

08.04.2020 14:23 | Видян 1367 пъти

Макар и в САЩ, Меган пак е тъжна

Съпругата на принц Хари трудно свикна с живота в Двореца и кралските задължения, а със сигурност ѝ липсваше и работата като актриса. И ако вече е ясно, че тя отново се завръща към мечтаната професия, след като подписа договор с Disney, то другата ѝ мечта засега си остава само в плановете ѝ.

38-годишната Меган, макар и да живее на 15 минути от своята майка, така и не може да се вижда с нея. В момента 63-годишната Дория се вижда със своята дъщеря и нейното семейство единствено онлайн, така както го правеше и докато те живееха във Великобритания, съобщава „Daily Mail“.

Причината този път не е разстоянието, разбира се, а пандемията от коронавируса. И макар принц Хари, Меган и 10-месечния Арчи да са съвсем близо до Дория, тя така и стои далеч от тях. В момента на гражданите на САЩ е забранено да се срещат помежду си и да си общуват, тъй като са в режим на самоизолация, заради големия брой заразени с коронавирус и многото смъртни случаи. Тази забрана за срещи важи особено за близки и роднини, които са на преклонна възраст.

Изданието „The Daily Mail“ се позовава на анонимен източник и съобщава, че Меган спазва препоръките. Сега тя общува с майка си във видеочат, а в ежедневните им срещи участва и малкият Арчи, който гука на баба си и ѝ помахва с ръка.

Принц Хари и Меган Маркъл вярват, че съвсем скоро пикът от пандемията ще отмине и разпространението на коронавируса ще спадне. В този труден за икономиката и за всички момент те мислят за стойността на живота. И ако Меган е подписала договор с компанията Disney, на принц Хари му предстои да подпише зелена карта, за да пребивава на територията на САЩ.

Снимка: БГНЕС

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !