След Мегзит: Принц Хари тъгува по семейството

07.04.2020 13:15 | Видян 1369 пъти

След Мегзит: Принц Хари тъгува по семейството

Само преди няколко дни принц Хари и Меган Маркъл приключиха с кралските си задължения и се сбогуваха със своите титли. Те се отказаха от привилегиите на двореца и решиха да заживеят в Америка, където да отгледат сина си Арчи. Процесът на излизане от кралското семейство продължи няколко месеца, а двойката прекара този период в Канада. Сега обаче Меган и Хари живеят в Лос Анджелис и вече дори са намерили охрана.

Във Великобритания семейството на Хари се бори с коронавируса, след като принц Чарлз и двама от свитата на Елизабет II дадоха положителни проби. Принц Уилям заяви, че иска да се завърне към военните си задължения и да пилотира въздушна линейка, за да помогне на Националната здравна служба. В неделя кралицата направи специално обръщение към нацията, в което изрази своята увереност, че целият свят ще се справи с пандемията.

Въпреки че ги дели един океан,, принц Хари поддържа непрестанна връзка с останалите членове на фамилията. По време на прехода, наречен от медиите Мегзит, се появиха информации за неразбирателство между двамата братя, но тези твърдения бързо бяха отхвърлени.

Според източник, близък до Хари, той тъгува по Великобритания и семейството си. Внукът на Елизабет II обаче остава в Америка заедно с Меган и Арчи, където семейството ще се фокусира върху себе си и ще продължи да подкрепя работата на благотворителните си фондации и ще разработва своя неправителствена организация.

След като се отказаха от кралския живот, Хари и Меган няма да използват титлите „Негово и Нейно Величество“, както и „Херцози на Съсекс“, което се премахва от техните социални профили, уебсайта им, както и от всички организации под техен патронаж. Двамата споделиха последното си съобщение в Инстаграм на 30 март.

В него те благодариха на всички за подкрепата и увериха последователите си, че тяхната работа продължава дори и без да е видима за останалите. „Това, което е най-важно в този момент, е животът и здравето на цялото човечество, както и да намерим решение на всеки проблем, породен от тази пандемия“, пишат Меган и Хари.

В момента двамата са в Америка заедно с Арчи, спазвайки препоръките за социална изолация.


Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !