Кейт Мидълтън се успокои, че не блести като Меган

05.04.2020 10:08 | Видян 1400 пъти

 Кейт Мидълтън се успокои, че не блести като Меган

След като Меган Маркъл замина за Северна Америка, Кейт Мидълтън се почувства облекчена, тъй като вече не ? се налага да си съперничи с още една модна икона в кралското семейство.
За това как измени стила си херцогинята на Кеймбридж след като принц Хари заедно със съпругата си напуснаха Лондон, разказва източник пред британския таблоид „The Sun“.

„Атмосферата значително се подобри след напускането на херцозите на Съсекс. Кейт вече не чувства, че е длъжна да се състезава. Върна се към по-опростен стил на обличане – споделя източникът – Разбира се, преди две години Кейт имаше период, в който изглеждаше малко уплашена заради присъствието на Меган. Тя се страхуваше, че те са сравнявани и че за известно време Меган е станала по-стилната и с повече популярност. Сега тя използва много по-малко грим и изглежда щастлива и спокойна“, разказва още източникът пред изданието.

Според резултати от последните изследвания, Кейт Мидълтън наистина няма за какво да се притеснява.
В началото на март порталът LovetheSales заяви, че през 2020 г. вниманието към тоалети на Меган Маркъл намалява значително, заради „Мегзит“. В същото време рейтингът на съпругата на принц Уилям се подобрил почти един и половина пъти в сравнение със средната стойност на миналите години.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !